Depinde si cat de repede iti cresc tie de obicei;
Mie, smulse bine cu penseta, in 2-3 zile deja se itesc :D
Deci, sa zicem cam intre 1-3 saptamani zic eu :)
___________http://verze.ro ____simtul umorului nu a murit!
Nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Sprancenele cresc foarte repede, ma uit la mine si asta chiar ma enerveaza.
Vezi si tu partea plina a paharului: incerci un look nou
Pai continua sa te dai cu uleiul acela
este ft bun
iti va creste cam in aproximativ 3 saptamani...
din cate stiu...
stiu ca e mult dar mno...
succes :*
Eu ma pensez de ani de zile si inca mai cresc fire. foloseste uleiul d ricin, e foarte bun, o sa isi revina in 2 3 sapt...sanu te mai duci la ea.
Sprancenele cresc foate repede, ai sa vezi. Asta nu e un motiv de ingrijorare. Dupa o saptamana vei observa deja cum cresc
Buna! Stai linistita ca sprancenele cresc repede. Si eu am avut o colega care a patit la fel si peste o saptamana i-a crescut inapoi. Continua sa te dai cu uleiul de ricin ca am auzit ca e bun si pentru cresterea parului, deci pentru sprancene consider ca este excelent.Iar pe viitor sa iti alegi cu grija cosmeticienii. Succes!
Buna! mai eu in primul rand te sfatuiesc ca d acum in colo sa ai grija la cine te pensezi.Sti de ce? de exemplu si am lasat-o pe o prietena sa ma penseze si mi-lea suptiat aratam naspa sincer dar drept sa-ti spun din propria experienta cresc greu si nah si mie mi-or grescut greu dar nu mi-lea putut reface din prima am mers mai multe sedinte si daca ma crezi nici acum nu sunt corectate asa ca ai grija de acum incolo sau poti sa-ti iei de la farmacie o crema care dai si cresc firele in cateva zile incearca
DaciaRomania întreabă: