| menipisica a întrebat:

am fost la plaja si m`am cam "prajit" si pe spate cat si pe burta mi`or iesit bubite cu apa si se sparg si ramane carne viesad ce pot face sa nu ma mai usture si sa se vindele locul?

Răspuns Câştigător
| dragodana a răspuns:

Salut! Oh my God! Cum Dumnezeu ai reusit sa te arzi in halul ala? Du-te la doctor ca nu e de gluma.Si,data urmatoare cand mai stai la plaja(indiferent cate ore), da-te cu ulei/lotiune/crema cu SPF.Cu cat e mai mare SPF-ul cu atat mai bine, pentru ca am senzatia ca ai o piele deschisa la culoare. Daca asa e SPF 50 e ok.Te vei bronza si cu acest SPF.50*10 minute=500 minute esti protejata de UV.Reaplica dupa iesirea din apa.
Multa sanatate!

2 răspunsuri:
| spiker2222 a răspuns:

Am avut si eu asa ceva.E foarte usor eu mi-am luat o crema nu mai stiu exect numele cu argint viu si dezinfectezi cu rivanol dupa aceea aplici niste pansamente sa isi faca efectul. Cateva zile o sa mai ai dar nu dureri sau altele.Sa nu porti haine care sa te atinga in zona aceea fiindca se irita si daca se sparg de tine o sa fie foarte dureros.Astepti ca se sparg singure si in 2 saptamani esti ca noua.Sigur ai avut arsuri de grad ridicat de ai patit asta!

| BiuL a răspuns:

Daca ai basici e deja arsura de gradul III si trebuie sa mergi la medic sa nu ramai cu cicatrici urate.