Răspuns Câştigător
| CriCri a răspuns:

Buna!
Sa incepem cu inceputul:

1.Bocancii nu se potrivesc deloc. Aveai o gramada de pantofi rosii sau alta culoare, sau un altfel de incaltaminte din care sa alegi.Rochita e frumoasa.Si nu ti se pare prea simpla aceasta tinuta? Puteai sa o personalizezi, adaugand o bratara, un lant.
2.Aceata e ok.Insa, dupa parerea mea, acei bocanci(sau ce o fi) nu se potrivesc la acei jeansi deschisi la culoare.
3.Acel costum sta pe manechin ca si o bucata de cearceaf. Puteai alege ceva mai strans pe corp, care sa ii scoata formele in evdenta.Culoare insa e ok, la fel si pantofii. O gentuta micuta pe umar ar fi personalizat putin tinuta.
4. Din nou problema jeansilor deschisi la culoare.Nu se potrivesc deloc cu patinele si fularul.Si...aceea neagra este o fusta sau rochie.In orice caz, nu se potriveste deloc.
5. Din nou puteai sa ii mai adaugi un lan sau o bratara. Ii puteai da si o palarie.Inca un singur lucru care mie nu-mi place. Uita-te si tu un pic la acele sandale/ pantofi. Cum ti se par? Ii fac picioarele(de la glezna in jos) sa para mai lungi.Am dreptate? Si niciodata sa nu pui la o rochie / funsta scurta niste ghete care sa fie mai lungi de glezna. Vor face ca picioarele sa para mai scurte.

Ei... Sper ca te-am ajutat.

16 răspunsuri:
| βσσblėėŝ a răspuns:

Frumoshwinking
imi plac toate in afara de 3big grin

| casandra2222 a răspuns:

La prima nu se potrivesc papuci aia(bocanci rosi)cu fusta in si a 2a nu imi place in rest toul e bine

| ALice_4674 a răspuns:

Deci la prima poza ador ghetele.
si ultima chiar e frmoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune intrebarea ta si pe www.Raspuns-Rapid.info, poate gasesti raspuns si mai castigi si 3 cartele vodafone cu 1000 de minute si 1000 sms uri! www.raspuns-rapid.info/concurs

| KOMonica a răspuns:

Nr 1 e cea mai frumoasa, la nr 3 trebuie sa fie haina mai stransa in talie si sa ramana mai larga in umeri, la nr 5 trebuie decolteul trebuie sa fie petrecut. Bravo.

| IlegalSmile a răspuns:

La prima nu se potriveste bocancii aia big grin
in rest okewinking

| Tweetymrrr a răspuns:

TOATE SUNT DRAGUTE! uIte care e problema la 3 :fusta lunga, cat si sacoul deranjeaza(acelasi amterial, dimensiuni mari).
La 1 totul era ok daca rochia era un pic mai mulata in partea bustului.
Nu prea am omor dupa coafura de "la patinoar".
Deci in general este ok, dar fi mai atenta cu culorilewinking

| sssoriii a răspuns:

Prima si ultima imi plac.In rest nu m-as vedea purtand asa ceva.

| thebloodsoul a răspuns:

Ultima este cea mai reusitahappy in prima strica tot bocancii aia

Răspuns utilizator avertizat
| oanny91 a răspuns:

Ultima e superba...si prima rochita e frumoasa dar bocancii aia nu prea au ce cauta in tinuta

| T30D0RA a răspuns:

Pantaloni albi nu prea merg la patinoar.

| SMTHING a răspuns:

Uiiiiii secsy happy

| pwp a răspuns:

Sunt dragute happy

| LolaKissTheGirl a răspuns:

3 nu prea imi place, dar restul sunt superbe, mai ales poza 5.

| ChristineW a răspuns:

Sunt foarte dragute, ti-am dat fallow, si trebuie sa imi dai inapoi ca sa devenim prietenii. La 3 puteai sa pui o curea ( pe talie ) ca sa fie mai strans. Oricum... am adaugat si eu cateva ( in jur de 30 ) de tinute :
http://looklet.com/user/623651

Întrebări similare