| EvaTramell a întrebat:

Am mai pus intrebarea asta.Nu stiu cum sa ma costumez de halloween. Eu as vrea in vampir dar nu am imbracaminte de vampir, si as vrea sa mi le fac acasa.Imi puteti spune cu detalii cum sa iti faci un costum de halloween adica COSTUM DE VAMPIROAICA. :*
dau fundita:*love strucklove struck

3 răspunsuri:
| Daria a răspuns:

Nu stiu cum ti l-ai putea face, dar poti sa inchiriezi de la teatru sau, la mine in oras este magazin special de chestii pentru Halloween.Cauta si tuhappy

| Ioniboni a răspuns:

Exista niste dinti din plastic albi de genul vampirilor sunt ieftini, daca stai in bucuresti mergi la dragonul rosu sau in europa ( banuiesc ca cunosti) si gasesti si masti, costume, accesorii foarte ieftine. daca nu, iti faci o pelerina ( iti trebuie material negru) si pe dedesubt tot in negru, o curea mai lata neagra si te-ai scos

| ShotYouDown a răspuns:

Buna si tie, pai acum nu stiu, dar te-as sfatui : Probabil ca ai si tu niste blugi mai de strada...adica mai taiati asa, iar ca bluza ceva de culoare inchisa, incearca sa cauti acele proteze sa zic asa de dinti de vampir, am vazut ca inca mai sunt, la fata: iti faci cu negru pe la ochi, sa para ca esti gata iesita din mormant, te dai cu un ruj rosu la buze, si incearca sa faci sa para ca ai sange la gura(asta nu stiu cum) sau uite aici un tutorial : http://www.youtube.com/watch?v=BwHrlmFPH_Y