Frumusetea nu e eterna, draga. Daca vrei sa fii frumoasa ingrijeste-te si nu lasa ghemu ala de par cu gheare sa te zgarie.Si asa nu vei mai avea maini zgariate.Sau,poate esti EMO...
Ghem de par? Pe bune? Daca iubesti un animal nu-ti pasa ca te zgarie sau nu, daca tu indraznesti sa-mi faci motanul ghem de par si pe mine EMO esti distrus rau.
Nu sunt chiar asa distrus.Mai distrusa esti tu ca te lasi zgariata de el.Si stiu cum e sa iubesti un animal, am si eu prietena... vreau sa zic ca omul e un mamifer)))).Dar animalul tau chiar e un ghem de par. Poate si tu ai un ghem de par, acolo jos..sau sus
Daca nu poti evita sa fi zgariata, iti recomand o crema cu antibiotic foarte buna o poti gasi in orice farmacie se numeste BANEOCIN. Aceasta ajuta la cicatrizarea zgarieturilor si nu vei mai intampina problema semnelor ramase.
Buna.
Si eu am aceeasi problema ca si a ta.Am mainile pline de zgarieturi.
Din pacate, unele nu mai dispar..Desi,ai putea sa aplici in fiecare zi crema hidratanta.Aceasta le va mai astompa putin.
Iar vara, ai putea sa stai mai mult la soare si in scurt timp nu se vor mai cunoaste.
Sper ca ti-a fost de folos.
anonim_4396 întreabă: