| ioana_7101 a întrebat:

am mare nevoie de ajutor.sunt slaba nu am fund dar am o burtica de zici ca sunt gravidacrying. vreau si eu niste exercitii pe care sa le fac sa nu mai am burta insa sa pun mancarea pe care o acumulez acolo unde trebuie.

5 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Pai sunculitele se pun si ele peste musculatura si cum tu probabil cel mai mult stai pe scaun... miscare in aer liber daca poti, sau macar in fiecare seara si dimineata 10-15 minute exercitii, de preferat cu fereastra deschisa si in curand se vede.
Pe youtube gasesti cam tot ce iti trebuie, cauti "exercitii pentru..."

| Fury a răspuns:

Abdomene in fiecare zi(eu faceam vreo 100 pe zi si chiar dupa vreo 1 saptamana, 2 s-au vazut rezultatele

| cristi202 a răspuns:

Clasicele abdomene te vor ajuta foarte mult, mai ales daca combini pe linga modul obisnuit, aplecarea sa fie si intr-o parte si cealalta, si pentru grasimea de pe partile laterale. Dar, atentie, nu e un tratament de doua zile, trebuie sa te tii zi de zi macar citeva luni. Primele schimbari vor surveni dupa primele 2-3 saptamini. Exercitiile trebuie sa le faci in functie de unde vrei sa lasi din grasime, fara a lucra la celelalte parti. Pentru dezvoltarea fundului te ajuta mult daca faci volei (dar si aceasta cel putin citeva luni, daca nu chiar ani), poti sa te uiti la cele care fac volei si vei vedea ca au un fundulet frumos, pentru ca voleiul dezvolta muschii fesieri, cei de la fund.

| MyWorld_3947 a răspuns:

Cauta pe net. Sau uitate la TV sunt emisiuni de genul alawinking Dar pe net gasesti multe. Pa, Pa! Sper ca ti-am fost de ajutor!

| lolla_6522 a răspuns:

Abdomene in fiecare searahappy