| Sophie26 a întrebat:

Am mare nevoie de ajutorul vostru, fetelor, bineînțeles, dacă știți... M-am vopsit cu hârtie creponată și pe net scria să stau între 10-15 minute cu acel amestec în păr, și mai scria și că după prima spălare, se duce toată culoarea... Chestia este că eu am zis să stau cu amestecul 30 minute (da...nu știu ce am avut) și așa am făcut. Acum, vine vremea să mă spăl... Mai spală culoarea, "poimarți"! Acum, au trecut doua săptămâni și de când m-am făcut, iar vopseaua tot nu s-a luat...Adică tot se mai vede...și mai începe și școala. Problema este că am încercat cu diferite metode după net, cu aspirine, cu bicarbonat...și tot nu s-a luat. Doar o metodă, să fiu sinceră nu am încercat-o: aceea cu niște pastile de vitamina C pisate alături de 2 linguri de șampon, unde spunea că se duce și chiar se ia. Dar în caz că nu o să funcționeze, ce mă sfatuiți să fac? Norocul meu a fost că mi-am colorat doar vârfurile. Să nu-mi spuneți de decolorant, că nu vreau să rămân cu părul în mână. S-a mai făcut cineva? Dacă da, la voi cum s-a luat? Pentru cel mai bun răspuns, dau fundă! happy

2 răspunsuri:
| FOTOmodel99 a răspuns:

Cand te speli pe cap samponeaza de mai multe ori, avand in vedere ca sunt doar varfurile spala-le mai des, se usuca, spala-le, se usuca spala-le si tot asa.
Dar ce ai facut din acea hartie creponata sa dureze atat de mult? :O

| Misu2085 a răspuns:

Bună,sunt baiat, dar si eu mi-am facut parul verde cu asa ceva, insa s-a luat dupa prima spalare.Iti recomand sa stai cu capul in apa vreo 10 minute, adica sa il inmoi practic.Eu asa vad situatia.Multa bafta!