| laura23 a întrebat:

Am mauzit ca inainte de a aplica fondul de ten este bine sa ne dam si cu o crema. Insa eu nu stiu ce crema sa folosesc pentru ca am tenul acneic si foarte sensibil si deja folosesc un tratament pentru cosuri care consta intr-un gel de curatare a fetei si o crema(ambele de la avene) asa ca nu stiu ce crema sa folosesc pentru ca imi este frica sa nu imi apara si mai multe cosuri sau sa ma inrosesc asa cum se intampla de obiceicrying m-am gandit ca dupa ce ma dau cu crema de la Avene pentru cosuri sa aplic fondul de ten insa dupa aia nu stiu daca crema isi va mai face efectul asupra cosurilorsad Va rog sa ma ajutati...

Răspuns Câştigător
| beka a răspuns:

Fond de ten Toleriane La Roche Posay(Daca ai probleme cu tenul si cauti un fond de ten care sa acopere micile imperfectiuni, fara sa incarca tenul, nu are miros, nu incarca porii, se absoarbe usor)

4 răspunsuri:
| Nu conteaza a răspuns:

Eu din cate stiu nu trebuie neaparat o crema speciala thinking important e sa ai o baza. d ex si eu ma dau cu crema d coshuri si dupa cu fond d ten si sa stii ca nu miau mai aparut coshuri...deci nu afecteaza fondul d ten rolul cremei :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine asteapta sa termini tratamentul, pana atunci nu te mai da cu fond de ten, nu o sa-si faca bine efectul sau poate iti vor iesi mai multe cosuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci nu te mai da cu fond de ten, termina mai intai tratamentul acela. Dupa cumpara un fond de ten pe baza de apa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai nevoie de un fond de ten care controleaza excesul de sebum ( absolut oil control, stiu ca la Artistry se gaseste) iar ca si crema, dupa curatare cu un demachiant purifiant, e nevoie de o crema hidratanta, deoarece excesul de sebum secretat de tenul tau este de fapt o reactie a deshidratarii.