Important e sa ai tot timpul tenul curat, sa mentii echilibrul sebumului. E mai usor sa previi, decat sa te confrunti cu problema in sine.
Pe cand aveam probleme cu acneea, am folosit si eu Zynerit, dar nu mi-a placut, nu era comod deloc.Am incercat Skinoren, a fost mai bun, dar nici acesta nu m-a incantat. Am trecut apoi la crema de galbenele care, in cazul meu, a dat rezultate exceptionale!
De atunci, am grija sa am mereu fata curata, tonifiata si hidratata corespunzator, iar in cazul cosmeticelor, m-am axat pe cele minerale/eco.
De asemenea, am auzit de sucul de lamaie care este un astrigent la fel de bun ca si ceaiul de salvie, proprietate esentiala pentru a tine la distanta cosurile.
Citeste si articolul:
http://acnee.info/10-remedii-traditionale-pentru-acnee/3
Succes, pa-pa!
Eu folosesc sapun lichid de la Garnier si crema hidratanta si sunt foarte multumita de ele.
Eu folosesc crema de la vichy anti acnee.( e verde tubul). La mine chiar da rezultat si am tenul mai fin. Acum depinde si de ce fel de ten ai tu. Mergi la o farmacie si cere o parere. De acolo iti va recomanda ceva bun pentru tenul tau. Sper ca te-am ajutat.