Nu pune ou, va iesi negru cu siguranta
mai bine te intrebai inainte ce tampenie va iesi daca te vopsesti blond pe negru, aia da tragedie
p.s. "iasa" negru vopseste-te linistita
unde mai pui ca de regula asetea de acest gen nu au nimic in cap da barbatilor nu le pasa
deci 95% din barbati asa sunt, dar nu recunosc nici sa-i prinzi
Vopsestete simplu cu o nuanta de negru...
ca sa-ti iasa negru...
acum ca ai parul decolorat. vopseaua va iesi mult mai repede de pe par, deci va trebui sa te repeti procedeul.
Buna. Si eu mi-am decolorat parul din negru cu pudra si mi-au iesit 2 culori blond la radacini castaniu la mijloc si roz la varfuri . Si am pus imediat vopsea neaga.mi-a iesit perfect.Dar daca ai vrut sa te faci blonda si ti-a iesit aiure nu mai pune vopsea bruneta. Incearca cu un castaniu.Iti va iesi sigur.Pup
Stai linistita, cumpara-ti o vopsea permanenta neagra, daca ai parul lung cumpara-ti 2-3 tuburi si maseaza-te bine pe par dupa ce ai aplicat-o.va iesi un negru exact ca pe cutie.Asa am facut si eu dupa ce m-am enervat si am bagat 5 tuburi de pudra decoloranta in par.Acum intr-adevar a mai iesit di nuanta de negru a parului si adevenit un saten inchis, Ce sa zic bafta si nu te mai lua dupa toti. Funda?
Mai bine te-ai duce la salon daca nu vrei sa-ti strici parul de tot! sfatul meu! succes!