Aaaa. si eu am avut problema asta, da mi-o trecut.
-mergi la farmacie si spune'i farmacistei :) sa iti dea niste solutie impotriva caderii parului.nu stiu' cum se cheama, da eu asa am zis si o mers.
-o sa iti dea ceva tub acolo' si gta. dupa ce faci baie, te dai cu ala in cap.te masezi pe pielea capului cteva saptamana. la rand si iti va incetini caderea parului, dupa care apr nu o sa iti mai cada.
succes :* ii ft true- la mine o mers ft ft bine => true
poti citi ft moothe impotriva caderii parului, si despre par, pe site'ul: http://www.util21.ro/......tretii.htm
SUCCES :/ pupuycey... traficant innascut... true
Hai sa iti explic ceva nu te speria foarte mult si mie imi pica parul, deci nu este ceva grav, daca iti pica cu pumnul da.intre 350si 1000-1500 de fire pica pe zi pentru ce el se regenereaza,daca ai probleme grave de caderea parului poti consulta un dermatolog ca sa iti spuna el ce sa iei, pentru ca poate noi incercam diferite samponuri de caderea parului, dar nu tuturor ne face bine.
Buna iti pot recomanda masca asta de par care a folosito si Nicoleta Luciu :ulei de ricin.vitamina A uleioasa.vitamina E uleioasa. ulei de masline extra virgin.toate in cantitate egala.Am cautat si eu azi pe net tratamente pentru par si am vazut ca vitamina A este foarte buna.Am sa incerc si eu masca. Sper sa iti fie de folos.