| LissLiss a întrebat:

am nevoie de ajutor, ofer funda, ce parere aveti despre zineryt, CEI CARE L-ATI FOLOSIT? Ce fel de acnee aveati si care au fost rezultatele? In cat timp a dat roada? Dupa uscarea cosurilor ramaneau urme? Dupa terminarea tratamentului au aparut cosii sau foarte putin? Cat mai multe detalii va rog, multumesc mult!

3 răspunsuri:
| AndyLoren1310 a răspuns:

Buna..eu am folosit si a fost bun. Pot spune ca a fost foarte bun! Atata timp cat l-am folosit! Rezultatele au aparut in 3-4 zile iar urmele parca s-au diminuat. Din pacate, pentru mine a fost o solutie temporara, deoarece cand nu l-am folosit mi-au aparut iar. Incearca sa iti cureti fata cu o lotiune si apoi foloseste zineryt doar pe cosuri. Perioada in care apar rezultate poate fi diferita de la organism la organism.

| Syela a răspuns:

Buna! Eu am folosit si pot zice ca e destul de bun desii nu mi-au trecut complet cosurile de la el. Mai bine zis treceau dar apareau altele. Daca te intereseaza iti dau niste sfaturi utile care te vor ajuta in lupta cu cosurile.

Eu zic ca e bine sa folosesti zyneritul si in fiecare dimineata si seara sa te speli cu ceai de musetel. Inainte sa te pui in pat e bine sa te demachezi(chiar daca nu folosesti machiaj); e bine sa iti cureti fata. Dupa ce te-ai demachiat, spalate cu ceaiul si apoi date cu zynerit. Cand te trezesti spalate din nou cu ceai. 1 data sau de 2 ori pe luna iti recomand sa iti faci baie cu aburi dupa care sa folosesti zatul de cafea pentru exfoliere(daca nu te pricepi poti cauta pe net cum se face baia de aburi). Si inca o chestie foarte importanta, evita sa ajunga mainile in contact cu fata. Daca esti interesata de mai multe sfaturi in leg cu cosurile lasa-mi mesaj. Si sa stii ca nu e de ajuns sa folosesti doar o crema de cosuri, daca intr-adevar vrei rezultate incearca sa faci ce ti-am recomadat. Bafta!

| Marina01 a răspuns:

Eu am folosit Zineryt timp de 6 luni dar acesta facea parte din tratamentul local, problema se trateaza din interior, am avut probeleme foarte grave cu tenul si chiar m-au dus la depresie aceste probleme aparent ale"adolescentei"! Mergi la dermatolog, dupa cum spuneam la mine zinerytul reprezenta doar 15% din tratament pentru ca aveam prescrise multe vitamine si antibiotucul Claritromicina sau Doxicilina (cand luam vreo 4 luni la rand claritromicina ma trecea pe doxicilina deoarece era mai slaba)! Eu zic sa mergi la dermaotlog si sa nu mai asculti pe unu` si altu`dar important este sa gasesti si un dermatolog bun si nu numai, in mare parte depinde si de tine daca doresti sa te tii cu strictete de tratament eu nu am mai mancat ciocolata si nu am mai baut acidulate de 6 luni si acum ma bucur de un ten fara cosuri. Bafta!:*