| R100 a întrebat:

am nevoie de ajutorul vostru. Maine merg in cautare de ochelari de soare. Toti ochelarii care i-am avut pana acum nu mi-au prea placut foarte mult. Nu gasesc nici o pereche sa ma avantajeze & nici cu rabdarea prin megazine nu stau foarte bine pentru ca nu imi place sa ma plimb. Forma fetei mele este ovala ( din profil ) - patratoasa foarte putin ( din lateral ) :-)) spun patratoasa pentru ca maxilarul e putin mare dar nu exagerat. Mi-ar place ceva ochelari, gen care-i poarta Monica Gabor ( imi place doar cum ii sta, nu sunt fana infocata :-)) ) mi-ar place genul acela pentru ca scoate in evidenta putin nasul. Astept raspunsuri din partea voastra. Multumesc frumos

Răspuns Câştigător
| SoraLy a răspuns:

Eu spun ca ochelari wayfarer se poartea...din punctul meu de vedere ii sta foarte bine oricui ar purta...cu lentile fumurii sau tip oglinda

2 răspunsuri:
| yoyo_7172 a răspuns:

In general ochelarii sunt facut pentru toate formele si marimile daca mergi la un magazin specializat SIGUR gasesti ceva care ti se potriveste. Daca iti place sau nu nu tine de forma fetei sau a nasului!