| Maria2341uv51 a întrebat:

Buna! Am nevoie de câteva sfaturi. De ce mă văd urâtă? Adică orice as face mă consider urâtă. Când văd fete pe strada îmi vine sa nu mai ies. Mă văd plina de defecte. Sunt prea alba am parul prea scurt. Câteva semne de la acnee. Mi se pare că am nasul prea mare, sânii mici, picioarele groase, înălțime prea mica.(1, 60) și 58 de kg... Incerc să slăbesc dar nu reușesc.

15 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti deprimata si din cauza asta ai astfel cde gînduri te desconsideri respect de sine scazut, zero, ce varsta ai? Te compari prea mult cu alte fete de varsta ta vrei sa fi si tu ca ele dar nu toti suntem la fel, indiferent ca sunte m barbati sau femei, sunte m diferiti, asa ca tu incearca sa cultivi calitati care te vor face mult mai placuta decat aspectul fizic care oricum in timp se deterioreaza, imbatrinesti si tu si fetele cu care te compari, si ele arata bine acum, dar peste 10 ani nu vor mai fi la fel ca acum, Dar daca tu cultivi calitati frumoase, daca citesti si i ti dezxvolti creierul faci o facultate ai un serviciu ai salariu bun, ele te vor invidia ca ele vor fi niste fraiere care au mizat pe fizic si nu s au ales cu nimic, in legatura cu slabitul, este greu sa dai jos niste kilograme, dar poti alege haine in asa fel incît sa i ti subtieze talia sa pari mai slaba, si daca ai 1, 60, poarta tocuri ele te vor ajuta sa pari mai înalta, ce varsta ai? Succes.

| Maria2341uv51 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mulțumesc pentru răspuns? 22

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Maria2341uv51):

Cu placere, multa sanatate

| doctorandus a răspuns:

Îți faci griji degeaba. Nu te mai uita la reviste cu modele, ele au corpuri care te vor face să crezi că trebuie să arăți ca ele. Nu e așa.

| Drimmero a răspuns:

Lucreaza la tine, aranjeaza-te mai mult, o coafura care te avantajeaza, machiaza-te eventual daca vrei sa scoti anumite trasaturi in evidenta, sani mari au foarte putine femei, majoritatea ii au medii-mici, aia sa fie problema cea mai mica, la inaltime esti ok pentru o tipa, 1.60 e foarte buna inaltimea, pentru semnele de pe fata du-te la dermatolog si vezi ce iti zice iar cu slabitul, mananca mai putin.

| Sophieka a răspuns:

Este lipsa increderii in tine... Poate nu ai avut parte de multa atentie de la parinti / cei care te-au crescut, poate nu ai avut si nu ai in viata ta persoane care sa iti ofere suport verbal.

Toti mai avem momente, eu cel putin am, desi sunt curtata de multi...
Tot ce poti sa faci e sa faci meditatii / sa te ingrijesti mai mult / sa practici afirmatii pozitive de frumusete si iubire de sine.
Lasa parul sa-ti creasca, nu-l mai tunde decat la varfuri daca se despica, ofera-ti tratamente, vorbeste-ti frumos, vorbeste frumos altora despre tine, respectate si pleaca din viata persoanelor care simti ca nu te ajuta sa infloresti, si din locurile care nu te fac sa te simti bine.

| Maria2341uv51 explică (pentru Sophieka):

Nu e vorba despre părinții și atenție. doar că mă simt aiurea când ies in public și vad fete de vârsta mea slabe sau diferite și vreau să fiu ca ele și nu pot... Câteodată mă văd frumoasa? dar asta se întâmplă când am o dispoziție buna. in rest mă simt inferioara și nu înțeleg de ce. parul l am avut și lung și la fel mă simțeam.

| mdc98 a răspuns (pentru Sophieka):

Ce legatura are incredera de sine sau atentia pe care ai primit-o? Ce e asa de anormal sa nu iti placa cum arati? Da frate ma uit in oglinda si nu ma suport, sunt oribila, nu am cum sa ma vad frumoasa daca nu sunt, si daca vad femei care cu adevarat sunt frumoase.
E obligatoriu sa imi placa cum arat? Indiferent ca sunt mica de inaltime sau grasa? Imi pare rau asta nu inseamna frumusete. Sa fim seriosi, cu totii stim ce inseamna o femeie ce arata bine sau i femeie frumoasa.

| anonimuIl a răspuns:

În primul rând e problema cu înălțimea. Ar trebui să porți tocuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Defect de autopercepție.

| aneliram a răspuns:

Nu e bine sa te compari cu altcineva, nu concura cu nimeni in frumusete sau altceva, tot ce trebuie sa faci este sa te depasesti pe tine mereu, cat despre frumusetea exterioară, acum exista multe soluții( machiaj, diete, haine, etc).

| MrAM a răspuns:

E din cauza ca retelele de socializare, mas media, anumite branduri isi fac bine treaba. Spalarea pe creier si manipularea isi face simtita prezenta. Tu sa fii sanatoass si nu te mai gandi la toate c***turile?

| Lorena6879 a răspuns:

Mi se pare ca areti bine

| enigmatically a răspuns:

Te vezi urata din cauza societatii, dar esti perfecta, cine zice ca daca ai cateva kg in plus esti urat? Conteaza ce ai pe interior.