| MaryaElena2979 a întrebat:

Am nevoie de cateva sfaturi.Parul meu are un aspect deteriorat, nu este deloc stralucitor.Ma confrunt cu aceasta problema de mai mult timp.Mergem tot la 3 luni sa imi tund varfurile crezand ca asta ar putea fi un remediu pentru a-l infrumuseta dar fara rezultat.Folosesc sampoane de stralucire, reparare a firului de par dar nu observ rezultate prea bune.Am incetat sa imi mai tund varfurile intr-un interval de timp atat de scurt si incerc sa il las sa creasca.Ce as putea face sa il aranjez mai usor,sa arate mai frumos si natural, fara sa trebuiasca sa il intind s.a.m.d?

5 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

In primul rand nu mai folosi placa, din cauza asta arata deteriorat. Cumpara masca cu placenta si fa-ti si o masca din galbenus de ou si ulei de masline. Si nu mai folosi sampoane de genul asta, nu au niciun efect, e doar marketing. Foloseste un sampon de calitate, gen clear sau ceva profesional si masca cu placenta si o sa isi revina.

Poti sa il coafezi cu spuma, nu distruge atat de tare ca placa.
Si nu ar strica sa iti faci niste analize, lipsa de stralucire a parului poate fi si semnul unei carente de vitamine.

| onlyagirl a răspuns:

Incearca lotiunea cu petroleum de la gerovital.eu am folosit-o de 4 ori si mi-am si intins parul, iar parul inca nu s-a ars, bineinteles abia il tunsesem.vad ca da rezultate, m-am tuns acum cateva saptamani desaupra umerilor, iar acum a crescut cam pana peste umeri putin, cand e indreptatbig grin incearca! eu o s-o folosesc in continuare!

| TomaTamaraTania a răspuns:

Solutiile pe care le pui pe par nu rezolva problema, doar o amelioreaza si ajuta la intretinerea lui. Bea mai multa apa. Nu-l usca cu aer foarte cald tine uscatorul de par mai departe decat ai obiceiul. Evita placa cat se poate. Nu-l pieptana de fiecare data cand sta putin aiurea. Nu-l spala de doua ori consecutiv adica la acelasi dus de doua ori. Foloseste balsam mereu acolo unde ai nevoie. Eu ma dau cu balsamul pe tot parul... Pieptanatul se incepe de la varfuri la radacini nu invers. Asta m-a invatat mama mea si se vede diferenta. Si eu aveam parul ros intr-o perioada si am incercat de toate. cat e inca umedi da-te cu ulei de argan sau ricin (are miros neplacut dar costa mai putin decat arganul) doua picaturi ajung sa te ungi in palme si apoi sa tamponezi parul. Nu freca parul cu prosopul si tamponeaza-l. Nu freca cu unghiile cand il speli, asa rupi firele de la crestere.
http://makeuptamara.wordpress.com/2013/01/18/parul-gras/
articolul asta este despre parul gras dar nu numai. Foloseste produse pentru tipul tau de par. Marcile cele mai bune dupa parerea mea sunt: Pantene, Nivea, L'Oreal dintre cele comune. E folosesc un balsam spray care nu se clateste dela L'Oreal. Sau crema de la Nivea cand cum.

| lahme a răspuns:

Zeama de lamaie e buna pentru starucirea parului. cand te clatesti poti sa pui si putina zeama.

| Elaa222 a răspuns:

Te-as sfatui sa folosesti 'advance techniques(moroccan argan oil)...de la avon