| Beb3lushaTha a întrebat:

Buna am nevoie de ceva sfaturi... pun unghii cu gel, si i'am pus unei fete si dupa 3 zile mi-a spus ca a ramas fara ele, si nu inteleg de ce, am facut constructie din gel, si cu tips si a zi ca a ramas fara, gelurile sunt luate de la Soft nails am si eu si nu am avut nici o problema.

2 răspunsuri:
| Lolypup a răspuns:

Poate ca...a desfacut doze happy

| Rebeca22222 a răspuns:

Ca si tine, pun unghii cu gel.In primul rand, daca vezi ca la cat mai multe fete cad unghiile sau stii ca esti incepatoare, NU CERE BANI! Vei avea tu de suferit, deoarece cred ca stii ce fel este lumea in ziua de azi.In al doilea rand, daca se intampla sa cada unghiile fetelor, cheama-le inapoi si refa-le.Astfel iti vei da seama unde ai gresit! Acum, trecand la problema ta, poate nu erau gelurile bune(eu am produse de pe Softnails.ro,dar nu am geluri, deci nu stiu cum sunt)..Iti recomand gelurile CCN, sunt foarte bune si ieftine(in jur de 15-25 lei,dar ai grija sa fie originale!).Sau poate nu ai facut tu constructia corect(de exemplu, poate ai lasat spatiu intre sablon si unghie, ceea ce nu trebuie, pentru ca, apoi, automat unghia va cadea).Sau poate ai uitat sa aplici primer..Sunt multe lucruri, intotdeauna ai de invatat!
P.S.: Nu te lasa, orice ar spune lumea! Invata din greseli! :* Daca vrei sa ma contactezi si sa imi mai pui intrebari, ma poti gasi pe id-ul unghiigel.georgiana