| mariposa azul a întrebat:

am nevoie de niste sfaturi. ce faceti voi ca sa nu va apara cosurile.si e adevarat ca daca te speli cu sapun in fiecare dimineata nu iti apar asa multe cosuri?

Răspuns Câştigător
| thomss1985 a răspuns:

Iti recomand gel de curatara cu roinita si salcie pentru adolescenti, crema organica cu gomphrena pentru tratarea tenului sau gelul cu plante medicinale si rosii, iar ca si tratament local gelul akne stop.
toate produsele le gasesti pe site-ul
www.rochellecosmetics.ro

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cel mai bun tratament impotriva acneei la ora actuala este Zineryt! Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Ti-l recomand cu cea mai mare incredere! Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul cat mai bun. Atentie, nu trebuie sa te speli pe fata mai mult de 2 ori pe zi! Succes si numai bine!

| alinutza4a a răspuns:

Nu te spala cu sapun obisnuit pentru ca iti usuca fata ff mult. cumpara-ti din supermarket, farmacie un gel special de curatare a tenului.bafta:*

| Mia a răspuns:

Iti recomand sapunul cu sulf...Il gasesti la farmacie si costa pana in 5 lei.

| raluca_3841 a răspuns:

DA! e adevarat.iti vand eu un pont... mie mi-a zis cinev. ca daca ma dau cu lamaie pe unde am cosuri si stau vreo 20-30 de min iar apoi ma spal cu apa calduta iti mai dispar PS: cand te speli nu te freca cu mana arunca pur si simplu apa daca intelegi ce vreau sa zic(adica nu da pe fata cand te clatesti ca si cum ai da sa te speli de sapun...mai simplu pune apa in ghiuveta si bagati frunte acolobig grinbig grinbig grin, fundita?

| oriflame_9415 a răspuns:

Nu folisi sapun este recomandat sa te speli cu gel de spalat fata