anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de niste solutii.As fi o fata "perfecta" pentru mine daca as avea si sanii mai mari.Mai am 4 luni si implinesc 13 iar eu nu am DELOC sani si nu stiu ce sa fac pentru ai avea mai mari.Va rog sa veniti cu solutii cant mai eficente. Dar la "solutii" nu ma refer la creme!
Va rog.

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Cea mai buna solutie pentru a deveni fata '' perfecta '' ar fi un pic de incredere si rabdare. Pentru un baiat nu conteaza doar sanii fetei, iar daca tu spui ca daca ai avea si sanii mai mari ai fi '' perfecta '', poti cuceri un baiat cu siguranta si fara ei. Uneori, aceste schimbari au loc destul de tarziu, la tine se poate intampla peste un an sau peste mai multi. Important este sa realizezi ca sanii nu reprezinta tot ce face din tine o femeie in fata unui baiat. Nu cred ca ar trebui sa gandesti astfel la varsta asta.

14 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Faptul ca nu ai deloc sani, nu inseamna ca nu o sa-ti creasca!
http://exercitiimarireasanilor.com/
http://idieta.ro/forums/showthread.php?t=18496

| campanario a răspuns:

Stai linistita scumpo eu am 24 ani si ii am mici, insa asta e, legea naturii nu o poti invinge. Tie inca iti mai cresc! Nu fii complexata de pe acum ca nu ai la ce! Eu pana la 20 ani nu am avut nimic! Eram ca masa, insa dupa ce am inceput sa ma ingras, pentru ca eu am fost extrem de slabuta, si acum sunt dar nu ca si inainte, au inceput sa mi se dezvolte sanii. Pupici

| MariuZ a răspuns:

Fii o fata... perfecta ascultand de parinti si fiind concentrata pe a-i face mandri de tine. Sanii o sa-ti creasca atunci cand le va fi vremea. Totusi... de ce ii trebuie unei fetite de 13 ani sani? te ajuta la teme? La lucrari de control, la teze?

| JustArmy a răspuns:

Pai singura solutie este sa astepti. mie au iceput sa-mi creasca pe la 15 ani. daca ti-a venit menstruatia inseamna ca incepi sa te dezvolti. daca nu...mai ai mult de asteptat. unele fete, dupa ce le vine menstruatia se dezvolta repede, altele mai incet, depinde de organism. ai decat 13, aproape. ce faci cu sanii de acum. esti copil. traiesteti copilaria si lasa grijile de adolescenti pentru mai traziu. de distrezi destul de bien si fara. crede-ma, pentru ca ma avut si eu varsta ta si stiu cum e. nu te mai gandi la asta si o sa vezi ca o sa-ti fie mai bine

| axelmatei a răspuns:

Ai rabdare si mananca de toate in cantitati mai mici deoarece te ajuta vitaminele la asa ceva big grin

| chucky_8545 a răspuns:

Da' nu vrei sani de la 8 ani?
Eu am 14 ani jumate, si abia mi se observa sanii, si nu-mi fac griji, vor creste.

Dar totusi, incearca :
http://www.eva.ro/......-3301.html
Bafta:)

| dyddyyyx18 a răspuns:

Ai rabdare. Zici ca ai doar 13 ani. O sa iti creasca pe la 14-15 ani, stai u linwinking

| heartgrenade a răspuns:

...trage de ei sau atarna greutati. va merge la sigurlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca la 13 ani ii vrei mari la 35-40 or sa-ti atarne ca pana la buric.si viata e frumoasa si la 40. asa ca lasa-i sa creasca singuri. vor creste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! vreau sa stii ca la o asa varsta frageda nu ai cum sa ai sanii bunicii! trebuie doar sa astepti pentru ca sunt convinsa ca ei vor mai creste! pubertatea nu s-a incheiat pentru tine de- abia a inceput!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai rabdare si asteapta sa stii eu am 11 ani mi-a venit ciclul de un an jumate si am sanii foarte mari iar cand fac sport ma dor foarte tare.

| dr00p a răspuns:

Nu te grabi corpul tau este in plina dezvoltare, o sa-ti creasca pana pe la 14-15 ani.Anumiti baieti(eu), nu se uita la sani prima data, ci la altceva(comportament, figura etc) asa ca nu conteaza cat de mari ii ai sau cat de mici...

| gimibogdan a răspuns:

Salut! la tine este vb de operatie pentru marirea sanilor, care nu este cazul la tine.Esti prea mica pentru operatie la san.

| george1967 a răspuns:

Sa astepti ca o sa-ti creasca.