Eu cred ca esti foarte frumoasa, dar daca mi-ai da o poza as vedea mai bine, siii...mai da pe spate!
Stiai ca persoanele care au buzele reliefate au un orgasm mai bun decat cele care au buzele mici?
deci bucura-te!
eu cred ca esti draguta insa mie nu-mi place tunsoarea bob.
Nu putem să-ţi spunem nimic dintr-o simplă descriere. Evident, unii vor veni să-ţi spună cât de frumoasă eşti, dar o fac doar pentru o fundă. Dacă vrei să auzi părerile noastre, părerile noastre sincere, postează o poză.
Btw, mai pune mâna pe o carte de gramatică.
@Doinella fie, tu m-ai obligat să o fac.
'Buna! Am nevoie de parerea voastra! Poate e banal ca intreb.(poate virgulă)dar!(dar ce? pui semnu exclamări după un dar...total fără sens)Cum credeti? sunt urita?(urâtă e cu î din a)dar doresc raspunsuri sincere.va rog!(la începutul propoziţiei se pune majusculă)Uite o mica descriere:par saten,frezata bob asimetric,cu breton drept,ochi albastri inchis,nas de marime medie,buze mari si reliefate, gene lungi, 1.57 inaltime si 43 kg.Stiu ca veti zice ca nu e atit( din nou, î din a) de imortant aspectul.dar(majusculă...) caracterul, personalitatea, dar vreau sa stiu si parerea altor persoane.Va multumesc mult! Am uitat sa mentionez.(,)am 15 ani. Fundita(fundita? Lasă limbajul de messenger, e doar o dovadă de prostie)+voturi tuturor(.)'
'Pentru Paulla:nu am nevoie de parerea ta! Eu cred ca am scris corect.mai(majusculă) bine ai avea grija de tine si ai pune mina(tu nu ştii când se pune î din a şi când î din i, nu-i aşa?) pe gramatica.ok? (majusculă)' Eu cred că ai nevoie de părerea mea, pentru că dacă vii aici şi faci o desciere scurtă despre cum arăţi şi te aştepţi la răspunsuri sincere... Iar tu crezi greşit, n-ai scris corect.
Eu am grijă de mine, nu cred că am nevoie să citesc o carte de gramatică.
Pai... mie nu mi se pare ca esti urata dar sincer nu-mi place ca ai buze mari dar in rest cred ca esti draguta apropo... daca unii vor zice ca esti urata sa nu-i bagi in seama
Daca ne-ai arta o poza ti-am zice exact asa doar din descriere de unde stim noi ca nu minti?
Orice om are frumusetea lui si mai e o vorba: "Nu e frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie!"
Si sunt de acird si cu restul arata-ne o poza sau contul de facebook, hi5, twitter s.a!
Mie mi se pare ca esti frumoasa si eu am buze mar si unele vedete isi baga silicon in buze ca sa fie mari si eu sunt tunsta bob si imi place cred ca esti frumoasa dupa descrieri
Esti mumoasa dar ar trebuie totusi sa nu-ti faci griji pentru ca orice fata e frumoasa daca stii sa o privesti
Pentru roscovanu:nu am nici un interes sa mint, vreau sa stiu adevarul despre mine.cit despre poza.acus incerc sa pun. facebook nu am
Pentru Paulla:nu am nevoie de parerea ta! Eu cred ca am scris corect.mai bine ai avea grija de tine si ai pune mina pe gramatica.ok?