| Lovelykat a întrebat:

am nevoie de putin ajutor, daca se poate.
Deci, ma consider o fata urata(nu stiu de ce). Nu-mi place:fata, parul, unghiile(mi le rod cand sunt stresata).
La fata nu-mi plac obrajii(parca sunt prea pufosi) si vreau sa am fata "curata"(tenul sa fie curat).
Inainte aveam un par lung si frumos, dar idioata de coafeza m-am tuns ca un baiat(parca am pus un castron in cap si apoi am fost tunsa). Am parul pana la jumatatea umerilor.
Unghiile de le maini mi le rod cand sunt nervoasa.
Si inca ceva.In poze nu-mi place cum iesangry. Parca-s pui de bogda prostestraight face. Sunt prea inalta.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1.Cum fac sa acopar defectele de pe fata?(fara machiaj)
2.Cum sa-mi aranjez parul?(avand in vedere ce dezastru a facut coafeza). Si cum il fac sa creasca mai repede?
3.Cum sa scap de obiceiul de ros unghii?
4.Cum sa ies mai bine in poze?
5.Credeti ca este bine sa fii inalt?
6.Cu ce sa ma mai imbrac la scoala ca trebuie sa avem camasa sau ceva alb pe noi?(ca sa arat mai bine)
Vreau raspunsuri serioase si nu raspunsuri idioate ca nu ma ajuta cu nimic.

Răspuns Câştigător
| Consumptive a răspuns:

Majoritatea am trecut prin asta...sau macar unii.
1.Pentru un ten curat sunt geluri, lotiuni sau creme de curatare...iti curata tenul daca te dai dimineata(pentru ca si seara se acumuleaza multe bacterii...nu la fel ca in timpul zilei, dar tot e ceva) si seara inainte de culcare. Daca nu iti poti cumpara astfel de produse, poti cumpara ulei de ricin care costa maxim 8 lei si iti poti cauta pe net masti pe care le poti face acasa: http://www.naturaplant.ro/produse/397/Ulei_de_ricin.
2. Parul creste mai repede daca il tunzi din doua in doua luni sa poti incerca tot cu ulei de ricin.Mai poti cauta pe internet diferite moduri de a-l aranja( de exemplu sa ii dau cu putina spuma si sa il infoi/ciufulesti foarte putin).
3.Am avut si eu obiceiul asta. Poti incerca sa le dai cu parfum si atunci cand le bagi in gura ai sa simti gustul ala groaznic si ti se apleaca de ros, poti cumpara un lac sau o solutie contra roaderii unghiilor, sau pur si simplu coloreaza-le cu o oja(albastra, roz, verde, galbena... ceva care sa iti placa) si o sa te cam doara inima sa le mai rozi.
4.Incearca sa nu faci poze numai de dragul de a avea poze.Fa atunci cand te simti bine, incearca in fata oglinzii diferite expresii sau miscari si asa fa-ti o parere ce trebuie si ce nu trebuie sa faci in fata aparatului...la urma urmei daca tot esti in camera ta nu te tine nimeni sa nu te 'zbengui' in fata oglinzii cat ai chef.;) Nu uita sa zambesti(nu fortat ci ceva usor, de exemplu impingeti usor limba in spatele dintilor si defati buzele intr-un zambet usor).
5.Multe fete si-ar dori sa fie mai inainte, deci stai linistita ca e bine.;)
6. Daca esti inalta, cred ca ti-ai putea cumpara cateva perechi de skinny jeans si daca esti slaba, incearca o culoare mai deschisa, cele inchise te fac sa pari mai slaba.
In materie de camasi sunt foarte multe modele, deci ai de unde alege, depinde si ce se muleaza mai bine pe corpul tau sau ce ti se potriveste.Poti incerca sa le rasucesti manecile pana coate.Daca doresti sa incerci si accesorii ai grija sa nu fie foarte mari sau colorate, nu de alta, dar unii profesori nu stiu ce motive sa mai gaseasca pentru a te lua in ochi. Poti incerca un lantisor finut, care sa nu de-a dovada de prost gust sau sa fie plin de pietricele sclipitoare.
Incaltamintea incearca sa o alegi in ton cu ai tu in dulap, adica nu lua ceva portocaliu daca tu n-ai decat asa ceva in dulap, e un fel de regula care spune sa nu depasesti trei culori(care sa se asorteze cat de cat), altfel risti sa arati ca un curcubeu.
Incearca sa te accepti, sunt persoane cu mult mai multe defecte care nici macar nu se gandesc la posibilitatea de a fi urate. Daca tu te simti urata, ceilalti te vor percepe asa, pentru ca se vede lucrul asa si din comportament.Cei din jur nu te vor aprecia ca fiind frumoasa daca nici tu nu o faci.Zambeste, mergi dreapta(sa fii inalta si cocosata nu e tocmai cel mai atractiv lucru) si-ai sa vezi ca totul e bine.
Sper ca te-am ajutat si nu te-am plictisit punandu-te sa citesti atat. :)

14 răspunsuri:
| morningstar a răspuns:

Cred ca problema ta se rezolva mai intai prin a-ti schimba viziunea despre tine. Poarta-te si priveste-te ca si cum ai fii frumoasa. Este imposibil sa nu ai o anumita parte care sa iti placa la tine. Pune-o in valoare!
Problema cu tenul o traieste orice persoana, aproape. Nu esti singura care se confrunta cu astfel de probleme. Demacheaza-te in fiecare seara, pune-ti comprese caldute cu ceai de musetel pe ochi ( e bun si pentru ten) si fa-ti masti de fata pentru ten gras. Daca vrei sa fii naturala si sa nu folosesti machiajul ( e de admirat aceasta), foloseste doar un baton corector pentru punctele negre sau pentru cosuri.
Daca ai parul pana la umeri, inca nu e o catastrofa, mai ai un pic de lungime sa iti schimbi lookul. Sunt multe poze pe net cu frizuri pentru par pana la umeri. Te sfatuiesc sa scoti la imprimanta poza si sa o arati mai intai coafezei ( o coafeza de incredere, priceputa), eu obisnuiesc sa fac asta pentru ca uneori, cu cele mai detaliate explicatii, dc nu ai o poza, se greseste.
Obiceiul cu rosul unghiilor tine de tine, cand ai vrea sa le rozi, gandeste-te ce frumos ar arata ca o manichiura ingrijita. Gandeste-te ca sunt persoane care atunci cand vor sa te cunoasca, se uita mai intai la aspectul unghiilor!
Cat despre poze, sunt f putine persoane care ies perfect. Sfatul meu e sa fii cat mai naturala, sa zambesti asa cum zambesti de obicei, fara sa imiti si mai ales, sa inveti sa fac 'haz de necaz' atunci cand nu iesi asa cum iti place.
Sunt multe avantaje daca esti inalta. Gandeste-te ca poate in viata te vei ingrasa : mai greu se observa kilogramele in plus la o persoana care e deja inalta decat la o persoana mica de statura, si asta este doar unul din avantaje.
Se gasesc multe articole de imbracaminte de culoare alba: poti purta bolerouri, camasi cambrate si cu gulere moderne sau un sacouas scurt alb.
Si mai ales: invata sa te iubesti asa cum esti!

| VladimirPutin a răspuns:

Ne arăți o poză să te vedem?

| FlorinDiablo a răspuns:

Pune si cateva poze cu tine sa te vedem si sa dam cu parerea.Si eu imi rodeam unghiile, insa am o vointa foarte mare si acum nu le mai rod.

| RaduManole a răspuns:

Doar TACI! laughing nmn nu e "urat"laughing -- oricum 1.pe fata te-ai putea da cu crema, 2. ti-ai putea lasa breton mai intaii ca sa arate mai frumos si apoi sa astepti sa creasca 3. abtine-te ca alta solutie nu e 4.zambeste daca vrei daca nu nu ca sa iesi bine in poze trebuie doar sa fii tu 5. daca ai pana in 1.70 da e bine 6. poti sa iti iei orice pantaloni vrei si orice bluza vrei dar sa ai un hanorac sau ceva alb la tine sa il pui la ore happy sper ca te-am ajutat

| love999 a răspuns:

1 Un leac babesc e sa te dai in fiecare seara inainte sa te culci cu scortisoara si ulei!
2 Tot un leac babesc e inainte sa te speli pe cap te dai cu:ulei de masline, iaurt, sare,(parca fac ceva de mancare, dar crede-ma vb foarte serios)si piper macinat. le amesteci si dai usor la radacina si varfuri atat
3 De cate ori iti vine sa le rozi du-te la baie(daca esti la scoala) si ia-ti un burete de cauciuc si rozi la el pana cand te saturi! Dar mi repede ca poate esti in ora!
4 In primul rand vreau sa spun ca orice om are un profil care il avantajeaza.De ex. in loc sa ti fata dreapta o ti in partea dreapta sau stanga (depinde ce te avantajeaza ) si in loc sa zambesti cu toata gura zambesti cu jumate de gura!
5 Da eu cred ca e bine sa fi inalt da nu foarte!
6 o/un bluza/tricou(depinde cum e afara) si blugi sau pantaloni la dunga! Sper ca te-am ajutat! fudita puppy dog eyes

| BlueDog a răspuns:

Tu trebuie sa ai in minte un lucru: orice om e frumos in felul lui.

| florynyk92 a răspuns:

In opinia mea u ai intre 14 si 17 ani am ghicit? Cel mai bine e sa stii ca esti unica in felul tau si asta te face frumoasa in felul tau! Daca iti faci griji in privinta baietilor stai linistita. Baiatul care iti e destinat o sa te placa fie cu unghii roase sau nu! Acum despre rosul unghiilor eu zic sa iei o guma cand ai nervi si sa o mestecibig grin sper ca te-am ajutatbig grin funda plsbig grin

| florynyk92 a răspuns:

Nu ne trebuie nicio poza! ai incredere in tine, zambeste mai mult si bucurate de viata! cosurile sunt normale la 14 ani, parul incearca ceva emo nu stiu mie stilu asta imi place. de imbracat hmm niste blugi mulati mai deschisi si o bluza larga lunga gen rochita. Astea sunt niste puncte de reper! Joaca-te cu accesoriile, pune o clama roz care se asorteaza cu niste cizme roz. ceva de genu! succes!

| VacutzaRoscata a răspuns (pentru Lovelykat):

O poza cu fata ar trebui, asa nu are rost.

| VacutzaRoscata a răspuns (pentru Lovelykat):

Nu esti urata, dar totusi ti-as sta mai bine cu parul mai lung.

| oanaoana_8643 a răspuns:

La chestia cu fata si cosurile foloseste tetraciclina are resulatate din prima zi
in privinta parului daca crezi ca esti urat puneti in evidenta ce iti place la tine
cat despre unghii pai cand esti nervoasa iei ceva moale si il apesi cat pti de tare si scapi de stress la mine merge
daca te simti bine cand faci pose cu tine atunci tr sa iesi bine
e bine sa fi inalt atata timp cat esti fata laughing
la scola poarta ce te rapresinta sper ca te am ajutat funda?