Buna. Nu e problema, se prinde dar mai indicat e sa il decolorezi ca nuanta sa fie exact ce iti doresti tu sa nu fie mai inchisa. Bafta.
Nu ai cum sa te vopsesti singura, este posibil sa iasă turcoaz, sau alte culori mai nebune, ori te faci un saten inchis, sau sa te duci la salon ca sa iti facă un decapaj si după sa te facă cu vopsea, singura solutie daca chiar vrei sa te vopsesti singura este sa te faci saten inchis, sa il mai lasi o lună doua sa"respire" si după sa te vopsesti cum vrei tu
Bună! Orice ai face, sfatul meu care ți-l dau din tot sufletul este să nu te decolorezi! Mai ales dacă nu e prima oară şi dacă te-ai vopsit în repetate rânduri. Am fost vopsită roşcată în repetate rânduri şi ca să ajung la blond am avut nevoie de 2 decolorări. Îmi pare bine că am ajuns la culoarea pe care o voiam, dar regret nespus că îmi e ars pe jumătate părul şi era destul de lung!
Părerea mea că e mai bine să te vopseşti spre exemplu ciocolatiu (care chiar are reflexii roşcate) şi după un timp să te faci cu culoarea dorită. Sper că ți-am fost de ajutor!