| BiancaB_2401 a întrebat:

Am nevoie de un sfat: am ochii verzi-albastrii si la soare se fac un verde intens, o culoare ciudata dar superba si as vrea sa ma vopsesc dar nu stiu ce culoare, sunt satena si nu m-am vopsit pana acum si as vrea blonda (ca rose marie florescu) sau bruneta (ca kim kardashian). ce parere aveti?

7 răspunsuri:
| Classy a răspuns:

Mi se par OK nuantele alese de tine, insa mai bine ai opta pentru un rosu mai intens. Ochii verzi se contureaza pefect cu o nuanta de roscat in par! Uite aici o nuanta potrivita http://www.google.ro/......tp?/imgres

| Aniiia a răspuns:

Buna Bianca! Eu am ochii foarte ciudati la culoare,un verde-gri nu stiu cum sa-ti explic si cred ca ai si tu la fel ca ai mei. Iar eu am parul blond si mereu si profesorii imi spun ca am ochi superbi si le place cum ''se asorteaza'' cu parul meu blond-auriu. Deci, iti recomand un blond ca al meu! Vacanta placuta, pa-pa!

| stiandan a răspuns:

Hi, hi: si eu am aceeasi culoare la ochi. Avand in vedere ca eu sunt blond natural iti recomand brunet ca sa evidentieze mai mult culoarea ochilor.

Succes.

| Alexandra_1434 a răspuns:

Eu as zice blonda finca se potriveste cu verde dar si cu albastru fundita?

| NinelGuevara a răspuns:

Pentru ca ai ochii verzi...ca sa ii evidentiezi la maxim eu iti recomand sa te vopsesti caastaniu sau chiar bruneta happy smug:X
psss : ce as vrea si eu ochii verzicrying

| aliyo a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te vopsesti blonda pentru ca se vede minunat cu verdele ochilor tai...stiu asta din propria experinta, eu sunt blonda din nastere si am ochii un albastru spre verde.

| Mihaela_7269 a răspuns:

O culoare inchisa o sa iti puna ochii si mai mult in evidenta, iar brunetul o sa te chinui mult sa il scoti dupa, opteaza pentru un saten cafea