Mergi la un dermatolog. Costa ceva bani dar merita pentru ca fiecare e un caz particular si primesti un raspuns calificat. Poate la lasermed ( www.lasermed.ro ) au o solutie pentru tine, poate exista si altele mai ieftine. Daca te astepti la ceva gen ia alifia de galbenele de 3 lei inseamna ca nu cauti raspunsul corect. Sa repari o cicatrice probabil costa ceva bani, dar merita sa renunti la niste mofturi daca e cazul, nu crezi?
Decat sa dfaci o prostie mai bine da fuguta la un medic chirurg sa-ti scoata cicatricea fiindca e mult mai sigur. Altfel risti sa dai in alte probleme fiindca alifiile acestea au si ele rostul lor ...pentru unii merg pentru altii nu.
Buna, Adelyyy! Tu nu trebuie sa asculti ce spune X sau Y cand este vorba de medicamente, unguenti etc., deoarece oamenii reactioneaza diferit la un anumit medicament sau unguent.De exemplu eu suport penicilina si imi ajuta, iar altii nu o suporta si nici nu-i ajuta.Si in cazul cremelor este acelasi lucru.Eu zic ca cel mai bine este sa consulti un medic dermatolog.Nu mai lua nici un medicament si nici un unguent "dupa ureche". Iti doresc multa sanatate! Pa!
Buna! eu nu prea in credere in asa ceva cicatricele sunt semne si ele cam nu se trateaza...depinde de citi ani ai dar cel mai sigur e sa-ti faci o procedura la salon cu laserul sau mai stiu eu trebuie sa intrebi la vreo clinica...sau mai bine las-o asa pentru ca nu asta conteaza cel mai mult in viata incearca sa nu te complexezi de ea si o sa fii cea mai frumoasa...bafta PA_PA!