| lya18 a întrebat:

am o crema vitaminizanta de faţă de zi, o pot folosi si in zona ochilor si pe buze? Are ceva daca o folosesc oricand? Mie mi se par aiurea atatea creme, de zi de noapte, pentru toate zonele. etc.

Răspuns Câştigător
| FabuloasaRO a răspuns:

Zona ochilor trebuie protejata cu o crema speciala pentru ochi, pentru ca este singura particica din corp ce nu are capacitatea sa-si produca singura sebum, asa ca e foarte sensibila si expusa. De aceea te sfatuiesc sa-ti iei si o crema pentru ochi, chiar si una mai putin scumpa.

Poti afla de pe blogul meu ce creme mi-au placut si ce creme nu mi-au placut mie: http://www.fabuloasa.ro/category/cosmetice-testate/

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Crema de față se dă pe toată fața, inclusiv buze.
Atenție, a nu introduce în ochi și în caz de accident se spală cu apă rece din abundență.
Eu folosesc o singură cremă de față, hidratantă, de zi și nimic mai mult.
Pa, pa.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Poti s-o dai pe unde vrei! Specializarea exagerata a cremelor pe bucatele de piele este, dupa parerea mea, o gaselnita a producatorilor, ca sa te oblige sa cumperi de toate! Este adevarat ca unele creme de noapte sunt asa de grase ca este imposibil sa te dai cu ele ziua, ca lucesti ca o luna plina! Sau cremele pentru ten uscat iti strang piele! Dar crema cu vitamine nu are cum sa faca rau pe undeva!

| Crisu_7532 a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa n-o folosesti in zona ochilor pentru ca zona ochilor este cea mai sensibila. tocmai din cauza asta exista creme speciale pentru zona ochilor. daca vrei o crema de ochi hidratanta si vitaminizanta, iti recomand Garnier Essential Regenerating eye cream -> http://www.google.ro/......tp?/imgres r:1, s:0

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca le iei pe cele din reclame, e perfect.si sa fie de firma.si cat mai scumpe.mai ales cand te duci la intalnire.sa fii plina de vaseline pe fata, o tona de ruj pe buze, sa se sature respectivul de la primul sarut, si mai ales negreala de dat pe ochi, toate pline de plumb si de gandaci din aia chinezesti rosii, uscati si pisati din care se face rujul.plus grasimi animale pentru a se putea intinde.nu stiu de care animale dar cam banuiesc io.de aia a venit brigitte bardot pe la noi prin tara.sa mai scape si animalele saracele. unele anume.mai vezi si tu din ce sunt facute, toate alea. ca pentru mine sfanta apa cu sapun e perfecta.