| slayer678 a întrebat:

Am o grămadă de puncte negre si albe pe nas. Vreau sa le scot, dar dureaza si nu ies toate. Cunoasteti vreo masca, de preferat naturala, care ar putea face asta?
Am mai vazut plasturi pentru nas, dar nu stiu ce sa zic.

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Punctele albe apar din cauza grasimii din piele, iar de la praf se innegresc.

Cauta sapun de casa (facuta ca la tara), spala-te cu el de 1-2 ori pe zi.
Dupa uscare poti sa stergi suprafata cu vata imbibata in spirt sanitar.
In curand piielea "se va slabi", se va dezinfecta, iar punctele vor disparea.

| djalexandrual a răspuns:

Da, Black Mask sunt foarte bune...Am si eu.Nu fa prostia sa o iei de pe un site.Cauta pe olx ca o gasesti mult mai ieftina(20-40 lei)

| FoxyM a răspuns:

Salutare! Cu totii ne dorim sa scapam de punctele negre de pe fata! Eu imi fac mereu acea masca neagra cu lipici lichid ce il poti achizitiona din magazinele de papetarie si chiar din magazine precum Jambo si o pastila de Carbocit, din farmacii, ce contine carbune medicinal(acesata pastila trebuie facuta pulbere), acestea prin amestecare formeaza masca anti cosuri negre.Pui cat lipici vrei sa-ti acopere zona cu aceste cosuri si o singura pastila facuta pulbere.Lasi sa se usuce si iti va lua ceva cosuri dar nu pe toate in totalitate! Eu sunt multumita de aceasta masca.Meriti"a doua sansa"

| dydybla a răspuns:

Poti cauta pe internet, sigur o sa gasesti. Eu am vazut ca poti sa-ti faci din lapte si pliculet de gelatina insa nu mai stiu exact cantitatile si asa. Cauta masca pentru puncte negre cu gelatina sau ceva de genul si incearca ceva ce gasesti acolo. Si eu am o gramada insa m-am dat batuta. Am incercat si acei plasturi din DM, si din Douglas insa tot am o groaza de puncte negre. Nu prea cred ca poti scapa in totalitate de ele dar oricum sper ca te-am ajutat

| Andrei719273 a răspuns:

Incearca Black mask. Cauta pe net sa vezi despre ce este vorba. Nu cred ca se gaseste la noi in farmacii, deci comanda de pe internet. Dezavantajul e ca trebuie sa suferi putin, din cate am vazut, si asta nu din cauza mastii sau a punctelor, ci din cauza dezlipirii acesteia (asa parea lumea in videoclipuri, ori o fi ei mai sebsibili).

Alta solutie: dermatolog cabinet particular

| SonyaSage a răspuns:

Masca neagra!