| alexandra22 a întrebat:

`am o intrebare adresata in special fetelor:X
So...eu am unghiile micisadpentru ca la scl nu imi dau voie sa am unghii mariangry. In weekend as vrea sa imi fac manichiura dar nu prea am idei din pacate pentru ca unghiile sunt micicrying. Avetzi idee ce culoare sau ce model s-ar potrivi?

Răspuns Câştigător
| Sandra_2458 a răspuns:

Da pei foloseste un lac protector si cumparati modele :niste floricele... aplicale si o sa se vada super...te pup

6 răspunsuri:
| littlesunshine a răspuns:

Hello!
Ai sa gasesti multe mituri cum ca unghilor mici trebuie sa le dai o culoare deschisa ca sa nu se vada cat de mici sunt. Iar astia la scoala (incerc sa ma abtin) nu cred ca iti interzic niste unghiute de maxim 1 cm lungime...carora le poti "trage" un frech` de toata frumusetea...
Vezi tu.depinde si de ocazie, de conjunctura in care te aflii. French`ul e mai stylish mai ingrijit.cat despre celelalte culori...no limits girl! Feel free... ce iti place aia porti. Cu model fara model.
Un lucru e clar insa...maini ingrijite unghii ingrijite.Cartea de vizita a oricarei femei.
Bafta!

| dany3la a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/imgres asta se potriveste la fiecare:* fundita

| Dyva_1008 a răspuns:

O idee ar fi...sa le dai cu oja incolora.si in coltul unghii sa faci o mik floricik cu ce culoare vrei tu...asa le faceam eu cand le aveam micihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pf...si eu sunt in aceeasi situatiehee hee
adica, mie imi plac culorile vesel si multicolore
adica si la imbracaminte
ma imbrac cu culori vesele.si multe.
pai si eu mai imi fac unchiigle de obice, combin verdele cu albastru
sau rosu cu galbenhee hee so o multime de modele...care imi trec prin mintethinking