Foarte de efect la fetele înalte sunt jachetele, bluzele si blazerele lungi, pana la coapse si puloverele şi cămăşile lejere. Dacă picioarele sunt frumoase, shorturile scurte şi fustele mini arată foarte feminine, însă poţi uneori să porţi şi fuste sau rochii lungi, în culori puternice. Incearca sa porti accesorii decorative, gulerele sau volanele mari si imprimeuri mari. Pantofii cu toc jos sau pantofii plaţi, cu multe detalii sunt foarte potriviti pentru fetele inalte.De asemenea, ppti purta pantaloni strimti, de culori deschise si cu imprimeuri multe, care sa-ti puna in evidenta frumusetea picioarelor.
Multa bafta si sper ca ti-am fost de folos!:*
Bună!
Le avantajează blugii skinny, cizmele UGG, cizmele peste genunchi, bluze lungi cu dungi și largi, sacourile mai lungi în carouri, colanții.
Baftă!
Si eu sunt la fel deojicei pantalonii skinny iar sus daca nu ai sani sa nu iti iei ceva mulat ca arata urat fustele dar alea de lana cu niste UGG si parul putin mai lung :*
Buna si tie. :*. Pai le avantajeaza colantii/cizmele inalte/gecile lungi/puloverele lungi (mai ales cu dungi orizontale)... blugii stretch. n`am idei multe la ora asta.:p funda?
DaciaRomania întreabă: