Mergi la un nutristionist.eu ti-as recomanda sa-ti faci niste analize, sa iei niste multivitamine, sa iei in fiecare dimineata o lingurita de miere.sincer,nu mi se pare ca esti prea slaba.pentru mai multe informatii despre cosmetice si frumusete, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo
Pai aici pe TPU o sa primesti zeci de sfaturi insa nici o parere nu se compara cu parerea unui nutritionist.Nu mi se pare normal ca la 16 ani sa ai doar 35, 5 kg, eu am tot 16 ani si am 1. 60 cm si 47 kg. Oricum stai linistita, cred ca depinde si de structura corpului pentru ca probabil tu ma vezi grasuta sau poate putin plinuta la 47 de kg pentru ca avem cam aceiasi inaltime, dar sunt nomala.
Deci cel mai bine ar fi sa mergi la un nutritionist si sa-ti recomande el ce sa faci sa mai pui cateva kg pe tine, pentru ca nu este bine sa te ingrasi nesanatos (celulita, vergeturi etc.).
Bft!:*
Buna!
De preferabil ar fi sa mergi la un nutritionist, el iti va spune cel mai precis ce trebuie sa faci.
Bafta!
Wow esti cam slaba si eu sunt dar am 41-42 kg la 1, 52 si tot sunt slabanu stiu cum sa fac sa ma ingrashoricum bafta si urmeaza sfaturile celorlaltzi si mergi la un nutritionist:*
Si eu am o colega in clasa. mananca fata aia la greu dar nu se depune nimic. este o boala cauzata de globule. daca ai manca fastfood 100 % s-ar pune cv. sper sa te ajute