| selena_5624 a întrebat:

Buna am o intrebare cum sa fac sa ma ingrash?sad am 16 ani cintaresc 35, 5 kg...am 155 cm...manink destul de bine...ba chiar fff bine...numai ce nu am incercat sa ma ingrash am invedere la sini la picioare... ce sa fac? sa pun ceva frumos pe mine si n upe burta... ajutati-ma va roog...sadsadsi nu am relatii sa nu intrebati...nu arat ca un skelet arat destu lde normal dar mie nu-mi place ce pot sa fac ca la virsta nu-i chiar bine sa fii asa josuta si slabutza...cine ma poate ajuta...sad

7 răspunsuri:
| MissCamelia a răspuns:

Mergi la un nutristionist.eu ti-as recomanda sa-ti faci niste analize, sa iei niste multivitamine, sa iei in fiecare dimineata o lingurita de miere.sincer,nu mi se pare ca esti prea slaba.pentru mai multe informatii despre cosmetice si frumusete, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo

| Summer Memories a răspuns:

Pai aici pe TPU o sa primesti zeci de sfaturi insa nici o parere nu se compara cu parerea unui nutritionist.Nu mi se pare normal ca la 16 ani sa ai doar 35, 5 kg, eu am tot 16 ani si am 1. 60 cm si 47 kg. Oricum stai linistita, cred ca depinde si de structura corpului pentru ca probabil tu ma vezi grasuta sau poate putin plinuta la 47 de kg pentru ca avem cam aceiasi inaltime, dar sunt nomala.

Deci cel mai bine ar fi sa mergi la un nutritionist si sa-ti recomande el ce sa faci sa mai pui cateva kg pe tine, pentru ca nu este bine sa te ingrasi nesanatos (celulita, vergeturi etc.).

Bft!:*

| cioko19 a răspuns:

Buna!

De preferabil ar fi sa mergi la un nutritionist, el iti va spune cel mai precis ce trebuie sa faci.

Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Cel mai indicat este să faci o vizită la medicul endocrinolog pentru dozările hormonale și un nutriționist te poate ajuta foarte mult.
Poți practica și un sport cu condiția să ai avizul că ești aptă medical pentru practicarea unui sport de performanță.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 13 ani si am 35 kg...nici eu nu stiu cum sa ma ingras
inaltimea...la fel ca tine, putin mai inalta...

| bIjuUu a răspuns:

Wow esti cam slaba si eu sunt dar am 41-42 kg la 1, 52 si tot sunt slabasadnu stiu cum sa fac sa ma ingrashsadoricum bafta si urmeaza sfaturile celorlaltzi si mergi la un nutritionisthappy:*

| oanailysfm a răspuns:

Si eu am o colega in clasa. mananca fata aia la greu dar nu se depune nimic. este o boala cauzata de globule. daca ai manca fastfood 100 % s-ar pune cv. sper sa te ajute