anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare doar pentru reprezentantii Avon, cum completez o fisa de inscriere, si greseala mea a fost ca m-am inscris cu numele meu nu al mamei, am 14 ani.Si habar'n-am sa o completez.Va rog poate cineva sa ma ajute (ID:ice_tea13)Va implor.raman datoare.

6 răspunsuri:
| Ancutsa a răspuns:

Buna!

La cine te-ai facut reprezentant? cel mai bine este sa lasi asa si sa vorbesti cu un lider avon care te poate ajuta. eventual sa-ti faca ea pagina de reprezentant.

P. S [ nu poti pune numele tau, ai nevoie de datele mamei tale corecte plus scanarea buletinului ei sau daca liderul tau e din acelasi oras cu tine, ii poti da o copie de buletin ]

Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| Denysa-Myhaela a răspuns:

Eu sunt reprezentant! Te ajut eu cu cea mai mare placere:X:Xdar trebuie sa imi trimiti dxatele personale mamei tale care ti le cere in lista aia prin mesaj privat, asta daca vrei tuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din ce oras esti? ti-o completez eu ca sunt reprezentant dar trebuie sa imi dai datele (asta daca vrei!)mie prin mesaj privat, te ajut euwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna. Daca mai esti interesata contacteaza-ma: 0721030846

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te ajut eu.Sunt lider avon si am mai patit asta. Uite daca mama ta chiar vrea sa se inscrie uite nr meu de telefon:0727422044.Ma poti contacta si iti poti forma o echipa apoi te vei numi lider.