| Dianaaaaa82 a întrebat:

Buna! Am o întrebare: exista vreun tratament eficient pentru îndesirea parului? Sau toate sunt apa de ploaie? Sunt o multitudine de produse pe internet, nici nu știi ce să alegi. De când mă știu am un par rar și subțire, nu vreau sa apelez la extensii de par sad

Răspuns Câştigător
| Ionela0248 a răspuns:

Bună nu exista nici un tratament pentru îndesirea firului de par asta ține de genă, orice ai folosi nu poți face dintr-un par rar un par des este imposibil. Dar poți sa folosești ulei de ricin
Ulei de cocos, argan pentru strălucire. Nu crede în șampoanele minune și nu te apuca sa te îndopi cu pastile este în zadar ti-o zic din propria experienta.

4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Pentru calvitie: minoxidil pe cale orala. In rest nu functioneaza nimic.

| Drimmero a răspuns:

Nu exista asa ceva, structura firului de par cat si desimea, densitatea lui sunt influentate exclusiv genetic de la parinti, bunici. Produsele de pe piata sunt pistol cu apa, majoritatea sunt mincinoase, reclamele sunt de obicei umflate cu pompa iar rezultatele reale sunt departe de adevar, escroci legali din pacate, deci e cam inutil sa incerci vreun produs, incearca pe cat de mult poti sa-ti protejezi parul existent fara produse care il pot deteriora mai rau.

| carevaescu a răspuns:

Apa de ploaie ar fi mai utila

Răspuns utilizator avertizat