| Anonimaaaa81839494 a întrebat:

Am o intrebare legata de aplicatia wish.cei care ati folosit-o
Am gasit niste ghete foaaarte frumoase si cica sunt gratuitehee hee si platesti doar tranportul
In descriere scrie asa: 2018 new autumn winter women boots solid lace PU fashion fur Martin boots.
Stiu ca atunci cand vin sunt mai uratele..gen e calitatea mai proasta, băi dar ghete gratuitehee hee
Sa le iau?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu e nimic gratuit, pretul lor e de fapt bagat in transport ca sa-ti dea fix reactia asta " omg sunt gratis platesc doar transportu" e marketing curat si esti dovada ca si merge laughing ia-le daca iti plac, posibil sa fie de calitate proasta dar ma gandesc c-or fi ieftine si cateva purtari tot te tin

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nimic gratuit, ca pretul transportului cuprinde si pe cel al ghetelor, ca oricum la cat de proaste calitativ sunt, costa foarte putin.

| Jannah a răspuns:

Daca vrei niste ghete ia-ti ceva de piele naturala sau piele intoarsa.

| Anonima283 a răspuns:

Dacă sunt gratuite și plătești doar transportul, poți să le iei. Chiar dacă nu o să fie cea mai bună calitate. Și eu mi-am luat ceva de pe Wish și am fost mulțumită de acel produs. happy

| Costica98 a răspuns:

Nu te poți aștepta la calitate, poate nici sa se potrivească, dar dacă plătești doar transportul, părerea mea, încercarea moarte n-are, dar comanda o sa îți ajungă după câteva luni.