Habar nu am ce trening ar fi putut sa aiba acea fata dar poate era adus din alta tara
Nu ma pricel la materiale dar eu cred ca era de firma treningul acelei domnisoare, era material ca cel al hanoracelor...
Nu poti sa imi dai un link din calculatorul tau, mai bine incarca o poza daca ai pe facebook sau alt site sau cauta una pe net si da-mi link-ul de acolo.Am cautat pe google in toate limbile, pe ebay si amazon dar sunt sute de modele de treninguri si nu ai dat prea multe detalii...
Http://www.okazii.ro/......a126749887
e gen asa dar numai ca nu era nike. avea un scris mare pe pieptul bluzonului si acelasi scris il avea si in fata la pantaloni...
Nu cred ca o sa gasesti ceva, eu caut de 2 ani..si nici un rezultat.
Am vazut acum 2 zile o masina cu 4 roti. Ai idee ce marca e? Cam asa suna intrebarea ta
banuiesc ca era condusa de un om cu maini
Ai dreptate, e cam banal sa intrebi de un trening...eu nu am vazut asa ceva dar iti recomand sa cauti in mal; l la constanta sau la mall in Bucuresti, e cel mai probabil sa-l gasesti acolo
Nu locuiesc in Bucuresti nici in constanta, am si specificat mai sus ca este o intrebare mai banala.dar jur mi-a ramas in minte acel trening si incerc de 2 ani sa il gasesc.dar fara niciun rezultat!
File:///C:/Users/Ionut/Desktop/dfdfds.jpg
Cam asa arata numai ca acel trening era mov inchis ..si acolo unde sunt acele lii negre era scrisul la acel trening.
aleamaria întreabă:
whocares5147 întreabă:
Mario1996 întreabă: