Nu mai iese cu nimic, orice ai încerca e în zadar(nu reuşeşti decât să strici şi mai rău). Singurul mod de a rezolva.este să acoperi cu ceva,o broşă,de ex.(dacă pata respectivă este plasată favorabil acesteia),sau altceva,vezi şi tu, ce ai pe acasă, ce-ţi este mai la îndemână, funcţie de propria-ţi imaginaţie(poate să coşi pe locul respectiv, diverse mărgeluţe).
Solutii nu sunt pentru asa ceva doar una ar fi sa mergi la croitorie asa iti poate salva rochita.....succes
Nu stiu daca o sa ajute cu ceva, dar am avut niste urme de superglue pe masina, si pe o geaca din nylon, am reusit sa le scot cu acetona, nu stiu ce efect are asupra altor materiale.
Daca s-a intarit nu ai ce sa-i mai faci, super-glu lipeste(arde)materialul
Nu mai iese
Deoarece el, s-a lipit si acum nu mai poti face nimic. Este o substanta puternica.
Decat daca...mai incerci cu solutii de spalat. Bago la masina sau, sa o speli la mana si poate iese. Incearca cu mult sapun.
Bafta!
1. o pui la fiert intro oala pe foc fara misto pana se inmoaie pata sau daca nu la croitorie sau chiar tu acasa poti sa cosi ceva acolo in ton cu haina
kalakkas întreabă: