Bună!
Poţi folosi:2 linguri de ulei de măsline + 1 gălbenuş de ou + câteva picături de lămâie (o fiolă de vit. C care întăreşte părul).
Acestea omogenizate se aplică pe părul curat, se acoperă cu o cască de baie şi se stă 45 min. după care se spală cu şampon.
Sau... Tinctura de lavandă:Se realizează fricţionarea la rădacina părului cu tinctura de lavandă din abundenţă, după se acoperă capul. Procesul se face o dată pe zi [seara] se ţine apoi acoperit 1-2 ore, după care se spală bine, de preferat cu şampoane naturale.
Alifie cu rostopască:Amestecă 6g de rostopască [plantă]cu săpun alb şi unguent [Camforat]până obţii o alifie omogenă.
După, se spală părul, clătindu-se foarte bine, apoi se realizeaza o infuzie din frunze de rostopască (1/2 linguriţă de plantă mărunţită, peste care torni 200 ml apă clocotită, acoperiţi vasul pentru 8 ore, apoi strecoară). Dupa realizarea infuziei se aplică alifia la rădacina firelor de păr şi se fricţioneaza energic.
Ti-as zice frectii cu ulei de ricin, iar natural e usturoiul si ceapa. Dau rezultate grozave, inca de la prima utilizare, dar am inteles ca miroase de mori.Acum,deinde cate sacrificii esti dispus/a sa faci pentru parul tau. daca dai cautare e google, ai sa gasesti muuulte retete si dovezi reale.bafta!
Http://www.mamanatura.ro/......369...este o cema buna.si eu am incercat... o poti cumpara de la plafar.:P
funda?:P
Este un tratament care te ajuta si la indesare: esenta de rom, gaz, usturoi. se lasa la macerat o saptamana si dp iti dai in cap[ nu stiu sigur daca mai trebuie ceva oricum cauta pe net] si am auzit si de ulei de ricin
La Lady's gasesti tot ce iti doresti, la preturi foarte bune si avantajoase.Va asteptam in magazinul nostru Lady's!
http://ladys.ro/catalog_Ladys.php?affId=IIfvGVgC
Kitul pentru regenerarea parului de la Gerovital e foarte bun.Merita incercat si nu costa foarte mult.(50-60 lei)