| treysongz a întrebat:

Am o întrebare pentru fete, e legat de epilatul părului nedorit. Am citit o grămadă de articole pe internet, am întrebat prietene ce preferă, dar tot nu m-am hotărât încă. Vreau o epilare totală : picioare, inghinală şi axilă. Având în vedere că în zona inghinală va fi prima dată, mă gândeam la o cremă depilatoare. Apoi, pe picioare, m-aş fi dus la salon, dar sunt mai pudică de felul meu şi mi-e teamă că n-o să suport durerea. Adică suport, dar na. Creepy. Deci, aş opta pentru benzi depilatoare (veet), la fel şi pentru axilă. Voi ce folosiţi?

4 răspunsuri:
| georgiana999 a răspuns:

Mai bine du-te la salon acolo te dau cu solutii speciale daca observa ca ai pielea sensibila, in principiu nu doare decat in secunda in care iti ia ceara dar cand vezi ce piele fina ai timp de o luna 2 o sa zici Mersi, Cu creme te poti irita si e neplacut ca sa ai la plaja de exemplu un costum frumos si pielea rosie de la iritatie. Cu aparatul nu stiu adac ai sa suporti sa te faci singura... Sper ca te-am ajutat.

| OlariuRox a răspuns:

Eu folosesc un epilator de la Braun, dar seara ca imi apareau bubite.

| rose21 a răspuns:

Eu folosesc un epilator de la Braun pentru picioare si in zona inghinala folosesc crema happy.