| any_3631 a întrebat:

Buna am o intrebare pentru reprezentantele AVON la inceput a-ti primit cadouri? si daca da ce fel?

Răspuns Câştigător
| laviniaerg a răspuns:

Pai eu nu sunt de mult reprez (am 4 campanii) si am primit asa:

in prima campanie- set de 5 brosuri cu discount de 40%
a2a campanie (la o comanda de minim 170 lei) o apa de parfum perceive+ un set planet spa cu 30 lei (optional)
in a 3a campanie (comanda de minim 210lei) am primit o agenda avon + un set make-up cu 28 lei (optional)
in a 4a campanie (comanda de minim 270 lei) un ceas avon

plus multe alte chestii. de exemplu a fost o oferta ft misto la care am primit un lantisor "eternal love" la o comanda de minim 200 lei. e placat cu argint si e ff fain
acum iarasi sunt niste oferte cu sunny moments de care poti profita. eu sunt multumita de ce primesc. e un "job" super si daca ai comenzi, chiar faci treaba bunawinking :*

5 răspunsuri:
| Crs a răspuns:

In functie de suma de cre faci comanda, primesti discount si alte cadouri. Eu nu sunt de foarte mult timp reprezentant dar am primit pana acum un ceainic, un parfum perceive. Si de obicei cam la fiecare comanda de minim 200 de lei primesti cate ceva.

| Annemary_2131 a răspuns:

Pai cand te inscrii ca reprezentant avon parcurgi 4 nivele nu e neaparat sa le treci(. ex niv 1 daca depasesti 130 ron primesti X si Y)in afara de aceste nivele mai sunt si diverse competitii tot de genu astora si primesti premii daca depasesti val de comanda mentionata.ciaw

| Sparkzz a răspuns:

Da primesti o gramada de cadouri daca iti faci baremul pentru fiecare campanie si eu sunt reprezentanta si in campania 3 am facut de 360 de lei comanda si am primit un lantisor asa cu 2 inimioare tare frumos:X:X:angryscrii p el ca are si cristale swarovski big grin ) alta data am primit un parfum percive... si primesti mai ales la inceput agende pixuri umbrele din astea asa ca sa te incurajeze sa vinzi laughing da ti-am zis trebuie sa iti faci baremu ala care trebuie sa il ai scris p o brisura care tio dau ei...hope it halpes popz :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am primit si primesc in continuare nu are rost sa le enumar dar sa stii ca ce se promite se da acum depinde de valoarea comenzilor tale ale mele depasesc 400 de lei la fiecare comanda

Răspuns utilizator avertizat