| anonimeea a întrebat:

Am o intrebare. Probabil majoritatea stiu ce culoare are in cap Rihanna (rosu ca focul), intrebarea mea e : Eu acum sunt un roscat spre ciocolatiu. daca ma vopsesc cu o vopsea rosu aprins oare se prinde?:-s ...ca as vrea sa fiu putin mai inchis decat e Rihanna. Ce vopsea imi recomandati?

ps: ce pot face pentru anti-cadea parul?

Răspuns Câştigător
| bubulinabia a răspuns:

Hello! Da se prinde, doar ca nu e 100% sigur.Roscat Mahon asa se numeste nuanta cred care o vrei tu. Uite aici o poti gasi! http://www.syoss.ro/index.php?id=135 vezi daca iti place.
Iar pentru caderea parului, sampon cu extract de urzica, cel putin pe mine m-a ajutat! Si sa nu iti mai schimbi culoarea parului din luna in luna, si asta e o consecinta;)
Sa-mi spui daca iti place culoarea! Te-am pupat;)

5 răspunsuri:
| kqwjy a răspuns:

Hey >:d<
daca vrei sa iti iasa mai inchis roscatul acela, foloseste inainte vopsea blonda. asa va iesi.
si nu iti cade parul laughing. :*
bafta :*.

| anonimeea explică:

@danyellab mersi de sfat. culoarea e frumoasa am fost asa facuta. dar s-a dus repede.as vrea o culoare mult mai intensa

| pitikaaa a răspuns:

Http://www.syoss.ro/index.php?id=136&L=1

Roscat Intens se potriveste mai bine ca Roscat Mahon:)
Daca nu merge de prima data, mai incearca odata tot cu aceeasi nuanta dar sa nu stai pana ti se decoloreaza de tot:)

| bubulinabia a răspuns:

Cu placere anonimeeawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As dori sa ma vopsesc si eu roscata! dar nu stiu ce nuanta iese mai bine...ma puteti ajuta?