| Ishq a întrebat:

Bună.
Am o intrebare puțin ciudată zic eu. Am 36 de ani și au început să apară firele albe în cap…. Ok e vârsta înțeleg și mă adaptez cu acest aspect. Dar în urmă cu 3, 4 ani mi-a crescut un fir de sprânceană alb.laughing)) îl scoteam și creștea la loc, tot alb de fiecare datălaughing)) ok, l-am acceptat și m-am obișnuit cu ellaughing)
Problema este ca deja și în partea stângă au aparut 2 fire albe laughing)) care o fi cauza?laughing))))

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Firele albe impun respact din partea juniorilor!

| johnnny123 a răspuns:

Te plângi că la 36 de ani ai 2 fire albe? Eu știu oameni care la 25 de ani albiseră aproape complet. Și dacă ai fire albe, care-i problema?

| Invictusman2025 a răspuns:

Stresul,anxietatea,depresia și moștenirea genetică favorizează apariția firelor albe, fumatul, lipsa vitaminelor etc. Stresul e cel mai mare inamic, de la stres și mie mi-au apărut la 24 de ani fire albe in cap apoi pe la 28-30 și în barbă! Nu mai poți opri procesul, o sa îți apară tot mai multe fire albe e ireversibil. Te vopsești nu e o problema așa de majoră, mai rău era daca aveai alopecie, sa nu ai par in cap!
La asta cu sprâncenele 100% e moștenirea genetică.
La unul ii apar fire în barbă portocalii deci sunt fel și fel de cazuri diferite, la altul pe nas ii apar fire albe.

| Miruna333 a răspuns:

Asta e imbatranirea, poti avea fire si in spranceana si in barba, nu doar in cap. Normal ca tot alb creste, s-a albit de la radacina, nu doar la suprafata

| Ishq explică (pentru Miruna333):

Culmea, gena mea nu e așa. Adică nimeni din rudele mele nu are așa ceva și sunt toți bătrâni

| ninuku a răspuns (pentru Ishq):

Asta cu incaruntirea nu tine neaparat de gena. De exemplu si stresul, problemele chiar si problemele la glanda tiroida te pot incarunti

| Miruna333 a răspuns (pentru Ishq):

Fiecare persoana imbatraneste diferit, chiar si in cadrul aceleiasi familii. Genetica joaca un rol important, dar sunt multi factori implicati in acest proces

| islogan a răspuns:

Sigur nu esti pedofil? te-am vazut la lectii de viata omu meu laughing