| Chérrrie a întrebat:

Buna:*
Am o intrebare. Vreau sa imi iau o placa de par noua, iar in orasul meu am gasit acest model : http://www.remington-style.ro/......00-95.html
Stie cineva daca este buna? O are cineva?:)
Mersi.

2 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Eu una am pus placile de par in 3 categori: sub 100 de lei care ard groaznic parul, in jur de 100 de lei care nu ard prea tare parul dar nu au o perioada de viata prea mare, de la 150 de lei in sus, placi care nu ard parul prea tar si au si o peroada de viata lunga.
Aceasta placa face parte din a 2-a categorie, e buna, dar sa nu te miri daca o sa inceapa sa faca fite dupa ceva luni de la cumparere.
Per total daca vrei o placa ok, care sa nu arda parul prea tare (toate placile ard parul indiferent cat de bune sunt), daca nu o folosesti prea des( e ok daca o folosesti o data de saptamana sa zicem), sa fie si la un pret mic asta e foarte buna, dar ai grija sa o pastrezi in conditii bune si sa ii cumperi o husa( daca nu are) in care sa o ti pentu a fi protejata.
P.S: E foarte important sa folosesti si o protectie de par buna, eu ti-o recomand pe cea de la kallos, glossy restructural crystal fluid.

| FuckTheSystem01 a răspuns:

Firma este buna.Am o prietena care are si mi-a intins si mie parul thumbs up. Intine chiar foarte binebatting eyelashes