| Diadddiu a întrebat:

Buna, am o întrebare, ma epilez și pe fese deoarece am o problema și imi creste parul și după epilare după vreo 2 zile imi apar ca niște bubițe, știe cineva un tratament sau ceva soluție sa scap de ele sa nu mai apăra?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Ok spune lui Jassmina sa se epileze era cu ceara, tu te epilezi cu lama laughing
Mai invato sa faca si altceva cu calculatorul ala sau telefon ce o avea, spune-i ca epilarea este indepartarea parului de pe piele.

Deci ca indepartezi parul prin taiere, sau smulgere tot indepartare este, ca urmare tot epilare se numestelaughing
In sf sa iti raspund la ce intrebi.Sa nu te mai iriti, dupa ce te razi, sau epilezi laughing foloseste un ulei de corp, dai dupa epilare, stiu si eu 2-3 zile de 1-2 ori pe zi si no sa te mai iriti.
Bine ca sunt persoane cu sensibiliate mai mare si poate aparea iritatia aia indiferent ce ai face, sau ce metoda de epilare ai folosi.

Dar incearca cu ulei de corp, vezi cum o sa fie.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Epilatul nu produce bubite/iritatie, dar rasul/barbieritul da.
Epileaza-te cu ceara de albine sau crema epilatoare si nu mai avea acesta iritatie.
Rasul/barbieritul cu lama/big-ul NU este epliare, este practic retezarea parului de la suprafata pielii, ceea ce duce la iritatie.

Vad ca ti s-a mai raspuns la intrebarea asta de 6 ori pana acum, in ultimile luni si continui sa vii si sa ne intrebi ce sa faci.
Evident ca nu dai doi bani pe sfaturile noastre, atat vreme cat continui sa pui interbari si sa te razi in loc sa incetezi cu rasul, care produce iritatie.https://www.tpu.ro/utilizator/acggni/intrebari/

| HHTR a răspuns:

Se numește iritație. Încearcă sa epilezi zona cu șampon sau altceva care sa fie alunecos. Zona sa fie umeda și alunecoasa.