| CRISSTINIKA a întrebat:

Am o mare problema. Am un par foarte cret, umflat, si foarte des. Am incercat multe placi, printre care unele foarte bune in numar de 5 (bosh purple, princess, brown, Philips si inca una care nu-mi amintesc numele ) Nici una nu si-a facut datoria.Numai in saloane parul meu se poate indrepta bine.De curand am spus sa-mi achizitionez inca una, de la cea mai buna firma, insa nu stiu daca ar putea face fata. Placa pe care vreau s-o cumpar este de la Remington s6500. Ce parere aveti? daca a folosit-o cineva, va rog sa-mi spuneti mai in detaliu. Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| misteryMmistery a răspuns:

O folosesc aproape meteu. E exact aceeasi marca si e super. Sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| Iyulia3712 a răspuns:

De ce vrei neapărat sa il indrepti cu placa? Asa iti arzi parul si despici vârfurile. Încearcă sa gasesti o modalitate de a-l aseza fără sa folosesti asa de mult placa. Deja cred ca ai cheltuit foarte multi bani pe ele si nu are rost sa continui asa, mai ales daca ai folosit placi scumpe care nu si-au facut treaba, nu vad la ce ti-ar mai folosi încă una (bani aruncați aiurea). Iti garantez ca oricat de scumpa ar fi, nu vei obtine rezultate.

| AlleSss a răspuns:

Bună!
De ce nu o laşi mai uşor cu plăcile? Aşa îţi vei strica părul. Mai bine încerci un tratament cu keratină decât să îţi cumperi mereu o placă nouă, dar să nu ai rezultate de la niciuna.