Un tratament pe moment ar fi sa iti dai pe fata cu zeama de citrice portocala, lamaie etc, seara dupa ce te speli. O lasi pana se usuca zeama. Dar peentru termen mai lung cauta medicamente pentru detoxifierea organismului. Succes.
Incearca Zynerit (intreaba la farmacie daca au si intreaba cum se prepara), eu folosesc si sunt foarte multumita, iti da doua sticlote una cu un fel de praf si cealalta cu lichid si tu trebuie sa le amesteci. In cateva saptamani iti vor disparea toate cosurile. Succes!
Si eu am acnee, dar mi-a trecut ff mult de cand mi-am dat cu miere cu scortisoara... uite cum se face: pui 4 lingurite de miere intr-un castron micut, apoi adaugi 2 lingurite de scortisoara.Amesteci pana se face o pasta iar dupa o intinzi pe fata si stai cu ea o ora(daca ai acnee severa). Dupa aceea te cureti cu un disc demachiant, punand pe el lapte, iar apoi te speli.Asta e tot, mie mi-a mers.Succes!
Azi am primit 3 pachete de servetele Eridosis pe care le folosesc de la inceputul clasei a 8a, iar acum sunt a 9a. Cand nu ma dau cu ele am fata plinaaa plina de cosuri, dar dupa o saptamana dupa ce le folosesc imi trec toate si nici nu usuca fata. Am mai multe prietene care le au incercat si au avut acelasi efect si la ele. Din pacate se gasesc doar in Spania, mie mi le trimite matusa mea. in ultimele 2 luni nici nu am avut servetele si iar mi s a umplut fata. m am dat azi si deja s au mai calmat. este 4 euro pachetul acolo si in Romania gasesti, dar in Botosani si le cumperi cu 70 de lei. Daca vrei imi lasi mesaj prv si iti dau id-ul. poate mai are.
PS : eu am avut doar un pachet si mi a ajuns 8 luni. Dispar si petele de la acnee. e cam scump in Romania, dar. nu avem ce sa facem
Si eu eram in aceeasi situatie.Am mers la dermatolog, ca nu mai era chip sa stau. Mi-a recomandat niste pastile si un unguent... A trecut un an de atunci si rezultatele s-au vazut, doar ca mi-au ramas niste semne...Eu iti recomand sa mergi la dermatolog, cea mai perfecta alegere!
Nu folosi deloc in perioada asta talk sau fond de ten...ca face rau, boala apare cam pe la 17 ani si se extinde pina pe la 21 cam dispareedar trebuie tratament la dermatolog sa vezi cauza. Pin ace staruite sa exkluzi din bucatarie :sarea.otetul.ardeiul, condimentele, salamurile, dulciurile, alimentele prajite, citricele si alcoolul si kafeau.astea iti fac mai rau crede-ma iti zic ca viitorul cosmetolog.Nu cred ca te ajuta daca iti pui pe fata suc de lamiie sau citrice cum a spus "cristiancristir" iti poate provoca usturimee si chiar inrosirea a pielii. Mergi kit mai rapid la dermatolog sfatul meu, te-am pupat sanatate:*