| Bitzii~Bitzii a întrebat:

am o mare problema! De ceva timp mi-or aparut pe picioare niste cosuri...cred ca sunt porii! Cum pot sa scap de ele, fiindca vine vara si se vad urat pe picioarestraight face. dau fundita!kiss

Răspuns Câştigător
| anonimmmmm a răspuns:

Am 2 prietene care se confrunta cu aceeasi problema ca si tine, si unica solutie este sa te bronzezi, ai sa vezi cum trec, nu ai cumva pielea deschisa la culoare? Daca da, atunci asta este solutia.si ingrijeste-le da-le cu crema dupa fiecare baita,

4 răspunsuri:
| rebb a răspuns:

Exfoliaza-ti picioarele, da-le cu crma, cu ulei.Intr-un cuvant, ingrijeste-le! si in ceva timp o sa-ti treaca.

| paramore_7972 a răspuns:

Un dermatolog ar putea rezolva problema. Consultatia nu e scumpa iar cremele pe care ti le vaa recomanda au un pret acceptabil. Am avut si eu aceeasi problema acum un an.Aceasta e cea mai buna solutiewinkingwinking

| babyblue a răspuns:

Cel mai bine este sa mergi ori la un dermatolog...sau mai simplu, la o farmacie si sa intrebi cam ce medicamente sau lotiuni ti-ar trebui.

| alb_9643 a răspuns:

Ai putea sa ati iei un unguent de la farmacie, cutaden e pentru bebelusi dar o sa-ti foloseasca pe mine ma ajutat antr-o problema asemanatoare, efoarte bun. te ungi pe zona cu probleme regulat si an cateva zile o sa-ti treaca