Bună @carliontzi! Piele capului este foarte uscată, de aceea apare dermatita seboreică. Eu mai aveam problemele astea după ce mă vopseam. Le-am rezolvat simplu și foarte eficient, cu ulei de măsline. Mi-am masat pielea capului cu ulei de măsline, prin miscări blânde, circulare. Am stat cu părul înfășurat întrun prosop două ore și m-am spălat. Să facă asta în fiecare săptămână și să vezi că nu numai că va scăpa de coji ci va avea și un păr mai sănătos.
Mari succese!
Dermatologul nu i-a spus ce sa faca? De cojile acelea nu scapi prea usor(nu fara medicamente) din cate stiu. Incearca un sampon mai usor, poate asta e cauza.Si nu cred ca e prea bine sa schimbi samponul.Succes!
Am avut si eu cand eram copil si am scapat de ele cu gaz lampant.
Dupa ce se da cu gaz acoparai capul o ora si dupa sa se spele si sa repete operatiunea asta cateva zile.
Am avut si eu, si nu stiu cum dar miau disparut ca prin minune! Faza e ca acum cateva luni am renuntat la smponul meu I love Juicy de la Lush :X:X pentru ca se termina cam repede pentru cat de scump era si am folosit Head&Shoulders.Si la inceput nu a dat rezultate dar de curand chiar nu mai am cojite in par nu stiu ce s-a intamplat o minune probabil. Punct.
Buna! am avut aceeasi problema, dar crede-ma: un sampon m-a scapat de chinul acesta. se numeste Nizoral. nu stiu daca a incercat, dar dupa prima spalare, am inceput sa vad rezultate... succes!
Ai fost si la dermatolog? Ce ti-a recomandat? Du-te din nou la dermatolog, dar la altul.Trebuie sa existe o solutie. Sper ca te-am ajutat.Si prietena mea a fost si i-a recomandat tot felul de solutii sau sampoane( nu stiu sigur ) si se observa rezultatul.Mai are foarte putine coji.
Si eu am este foarte greu sa le elimini dar sunt din cauza apei.Nu stiu insa ce poate face poate sa foloseasca sampoane medicinale.
Pai.eu nu am avut dar am vazut la o verisoara. Putei face un fel de ceai cu frunze sau coji de nuc adica sa le fierbeti si apoi te clatesti cu ele ca si cu apa dar numai cu ele...crede`ma o sa mearga dar trebuie sa foloseasca asta la fiecare spalare si mai multe saptamana