Nu trebuie sa iti faci foarte multe griji pentru cum arati. oamenii care te iubesc, te iubesc indiferent de cum arati. Si nu cred ca esti asa de urata incat sa nu vrea nimeni sa fie prietena ta. Nu stiu daca ar trebui sa te machezi la varsta ta, dar daca iti place cum arati machiata, incearca sa nu fie prea strident. Daca nu iti place parul tau, cauta pe internet sfaturi sau eventual, o noua tunsoare.
Cum a spus si @Th3eo nu trebuie sa-ti faci griji cum arati, daca acum iti faci griji de-astea la 14-15 ani ce-o sa faci.
Eu am aproape 15 ani si nu ma prea machiez[doar la ocazii] in rest, doar putin rimel [genele mele nu se vad] si atat. Parul prins intr-o coada si nimic altceva.Mai bine iti vezi de carte caci in viitoar te vei putea machia si aranja.
Eu nu ma machiez si nu ma strofoc atat de cat arat si multa lume imi spune ca arat bine. Sper ca vei realiza si tu asta!
Eu cred ca ar trebui sa iti placa de tine asa cum esti. Persoanele atractive sunt atractive pentru ca se simt asa, asta vine din interior. Imbracate si machiazate astfel incat sa te simti in largul tau, cam asta e secretul si astfel cu timpul iti poti defini si un stil propriu. bafta, te pup