| TrottiForYouOfSurprise a întrebat:

am o mare problema. Sunt traumatizata de cum arat. Cu parul desprins nu-mi place, cu freza nu-mi place cu parul prins nu-mi place deci pe scurt nu-mi place deloc cum arat. Eu am 11 ani, aproape 12 si chiar daca sunt machiata imi place cat de cat numai ca nu pot si nici nu vreau sa ajung o piti cu un machiaj adica pe scurt o mucoasa razgaiata! Mie mi se pare ca arat ca la 7 ani. Corpul din punctul meu si al celorlalti imi place dar fata parul deloc Va rog fara raspunsuri de genul : Esti prea mica sa iti pese asa de tare cum arata ca doar luna trecuta te jucai cu papusile " Va rog help fundita

Răspuns Câştigător
| Th3eo a răspuns:

Nu trebuie sa iti faci foarte multe griji pentru cum arati. oamenii care te iubesc, te iubesc indiferent de cum arati. Si nu cred ca esti asa de urata incat sa nu vrea nimeni sa fie prietena ta. Nu stiu daca ar trebui sa te machezi la varsta ta, dar daca iti place cum arati machiata, incearca sa nu fie prea strident. Daca nu iti place parul tau, cauta pe internet sfaturi sau eventual, o noua tunsoare.

2 răspunsuri:
| Miina a răspuns:

Cum a spus si @Th3eo nu trebuie sa-ti faci griji cum arati, daca acum iti faci griji de-astea la 14-15 ani ce-o sa faci.
Eu am aproape 15 ani si nu ma prea machiez[doar la ocazii] in rest, doar putin rimel [genele mele nu se vad] si atat. Parul prins intr-o coada si nimic altceva.Mai bine iti vezi de carte caci in viitoar te vei putea machia si aranja.
Eu nu ma machiez si nu ma strofoc atat de cat arat si multa lume imi spune ca arat bine. Sper ca vei realiza si tu asta!

| Lysett a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa iti placa de tine asa cum esti. Persoanele atractive sunt atractive pentru ca se simt asa, asta vine din interior. Imbracate si machiazate astfel incat sa te simti in largul tau, cam asta e secretul si astfel cu timpul iti poti defini si un stil propriu. bafta, te pup