| EuDoarEu_8881 a întrebat:

Am o mare problema x(
Am cercane si nu stiu de ce x(
Cum as putea sa scap de ele?
Va roooooogbig grin
Fundawinking

Răspuns Câştigător
| denisa2803 a răspuns:

BunahappyPai nu stiu.eu am incercat asa:taie 2 felii de castraveti(mai groase) si punetile pe ochi cam jumatate de ora...si fa asta timp de cateva zile.Sau mai erau unele masti cu gel pe care le bagai la congelator si dupa ti le puneai la ochi pana se dezgheta dar nu stiu sigur daca mai exista.Sau iti mai poti face o Masca cu lapte praf si miere - amesteca o lingurita de lapte praf cu 1 lingurita de miere de albine. Aplica aceasta compozitie peste cearcane si lasa sa actioneze timp de 15-20 de minute.Sau Inainte de somn, aplica o crema sau un gel pentru cearcane. Insa, ar fi mai indicat sa nu-l lasi sa actioneze pana dimineata.Si anticearcanul care le ascunde cat de cathappySper ca te-am ajutat

3 răspunsuri:
| dedfgv a răspuns:

Inceaca sa dormi mai mult, sa bei mai multa apa si poti sa iti pui comprese pe ochii:
-cu feli de cartof crud;
-cu pliculete de ceai de musetel sau ceai verde racite(adica faci ceai si dupa le lasi sa se raceasca)
-cu dischete demacheante udate cu apa si puse la frigider pentru 10 min

| Day19 a răspuns:

Nu dormi suficent

| HurremSultan a răspuns:

Daca alegi partea cosmetica, poti sa folosesti un baton corector sau unul lichid, cu o nunata mai deschisa decat cea a pielii tale. De obicei se foloseste cu fondul de ten inainte sau dupa aplicarea acestuia (eu recomand dupa) chiar sub zona cu probleme.
Daca nu, incearca niste chestii naturiste, precum felii de castraveti, masti, etc, poti sa gasesti cu un simple search pe google happy