| GeorgianaBurceana a întrebat:

Am o mica(mare)hee hee intrebare.happy. Am 12 ani. Aproapte toate colegele mele poarte bustiere.(unele chiar si sutien) Credeti ca bustiera face rau, sau din contra? Unule peroane zic ca de la sutien ti se lasa pietpul, e adevarat?thinking Va rog ajutati-ma, Este sau nu buna bustiera?thinking

Răspuns Câştigător
| Prajiturica_6436 a răspuns:

De la bustiera nu ti se lasa pieptul deoarece (cum a spus si cata) bustiera este un maieu scurt... poti purta linistita bustiera! PS. bustiera este mult mai lejerawinking pupici si spr ca te-am putut ajuta

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Purtarea sutienului sau a bustierei nu influenteaza dimensiunile sau fermitatea sanilor.

| valThina a răspuns:

E bine sa porti bustiera.sunt zvonuri ca de la sutien ti se lasa sanii da nu stiu pe cineva sa i se intample asa, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ti le ridici pna la gat cum mai fac unele tongue
deci, bustiera este buna

| Helene a răspuns:

Bustierele nu cred ca sunt o problema, ca doar nu cuprind intr-o cupa sanul.Este practic, ca un maieu scurt, sa zic asa.Nu are cum sa ti se lase sanii de la bustiera, cel putin asa cred eu.Deci in principiu, da este buna.

| YLLL a răspuns:

Nu ai ce sa patesti de la bustierahappy
Poarta linistita.

| camelia1812 a răspuns:

Eu port bustiera. am 13 anibig grin

| Cory89 a răspuns:

Eu port sutien cam de cand eram de varsta ta si chiar nu am nici cea mai mica problema, inca din contra...am niste sani fermi. Iar in privintza bustierei chiar nu ai de ce sa iti faci probleme. Potzi sa porti ceea ce crezi tu ca iti place mai mult happy

| Prajiturica_6436 a răspuns:

Vai tnx de fundita...esti o scumpa :*

| adrialina a răspuns:

Eu nu zic ca sutienul fac sinii sa se lese in jos! bustierele sunt bune mai ales cele de sport

| GeorgianaBurceana explică:

Multumesc foarte mult pentru sfaturi, sunteti niste prieteni adevarati
happyhappy