| DynamiiteXD a întrebat:

Am o mica problema:cum pot face sa-mi creasca unghiile mai repede, cam in maxim 2 saptamani? Pot sa le intaresc cumva sa nu se mai rupa asa de des,de asta le am mici mereu,cand imi cresc toate, una se rupe si nu-mi prea place sa le am pe toate mari dar una sa fie mica. Funda! :*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,stiu ce zici, Si eu intampin uneori problema asta si sunt nevoita ca din cauza uneia, sa le rup pe toate.Am incercat si eu prin diferite modalitati, dar am fost multumita de uleiul de ricin, cu care am masat cu grija fiecare unghie in parte, tratament urmat o luna, ca sa vad si rezultate.Conteaza mult si ojele, gelurile pe care le folosesti, fiindca urmand un astfel de tratament, va trebui sa renunti la ele pentru o perioada de timp.Vitamina A sau E uleioasa este foarte buna, consumul de alimente verzi, fructe..Deci conteaza mult si alimentia, de unde iti procuri toate vitaminele necesare cresterii si intretinerii lor.Consuma mult peste de exemplu, de 2-3 ori pe saptamana,renunta la cafea,fumat(unde si daca e cazul),la alimentele nesanatoase,incearca sa iei niste vitamine(fier, vitaminele B, acid folic etc). Adica, in principiu sa renunti la obiceiurile nesanatoase,"roaderea" unghiilor, folosirea neadecvata a ojelor si gelurilor.Sa stii, ca nu trebuie sa deteriorezi niciodata cuticulele, sa le tai, pentru ca poti strica calitatea unghiei si poti face infectii, asa ca multa grija.

Succes!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Tine-le in ulei de masline 20 de minute pe zi.
Unghiile care se rup usor, indica o carenta de minerale in organism, calciu in special, asa ca pune-te si consuma cat mai multe lactate.
Te pup!