Exista vopsea la sticlute, pentru piele.Nu mai stiu cum ii spune acum, dar apeleaza la un cizmar, care ti le va vopsi.Intreaba si la magazinele cu chimicale\vopsele. Daca sunt de piele, nu le arunca, pentru ca acestea devin in timp mai,, practice,, si merita vopsite.
Pai exact asa am patit si eu cu o pereche de cizme, insa erau albe. Si n-ai ce face, am incercat 100 de solutii si niciuna nu a mers Stiu ca iti placeau, dar trebuie sa renunti la ele :p Sau daca le adori chiar asa mult te poti duce la un cizmar sa-l intrebi daca mai poate fi ceva de facut. Succes!
Exista in supermarketuri la raionul de creme de pantofi sprayuri speciale pentru pielea intoara. Cureti cizmele pe uscat, cu o perie, cat mai bine si apoi le dai cu sprayul. Fa operatiunea afara, in aer liber pentru ca mirosul e destul de puternic si persistent.
Si daca le las in casa, neatinse, se rezolva problema de la sine? O Doamne, ce raspuns! )
Du-te la reparatii papuci.Acolo au creme speciale pentru asa ceva.Sinu te costa mai mult de 15 lei. Funda?
Dacă le-ai lovit,te-a călcat cineva, le-ai lovit, sigur că au luat o culoare urîtă, ele cred că s-au ros. Dacă vrei poți să le repari, dar mai degrabă cumpără altele.^_^
Pai as dori sa le "repar", insa intrebarea mea este cum?
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: