Întrebare recomandată | alina92abcd a întrebat:

Am o pereche de cizme bej din piele pe care le-am cumparat acum cateva ierni. Cu timpul, umbland de colo-colo cu ele, le-am mai lovit, am mai fost calcata pe picioare, si au inceput sa prinda in locurile respective o culoare ca de murdar, gri-negru. In speranta ca poate vor disparea, am incercat sa aplic pe ele o crema incolora, dar tot nu am scapat de acele pete. Ce le mai pot face? sad

10 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Exista vopsea la sticlute, pentru piele.Nu mai stiu cum ii spune acum, dar apeleaza la un cizmar, care ti le va vopsi.Intreaba si la magazinele cu chimicale\vopsele. Daca sunt de piele, nu le arunca, pentru ca acestea devin in timp mai,, practice,, si merita vopsite.

| LOLA33 a răspuns:

Cum de ai intrebarea recomandata?

| SmiiileXoXo a răspuns:

Pai exact asa am patit si eu cu o pereche de cizme, insa erau albe. Si n-ai ce face, am incercat 100 de solutii si niciuna nu a mers sad Stiu ca iti placeau, dar trebuie sa renunti la ele :p Sau daca le adori chiar asa mult te poti duce la un cizmar sa-l intrebi daca mai poate fi ceva de facut. Succes! kiss

| SandraM a răspuns:

Exista in supermarketuri la raionul de creme de pantofi sprayuri speciale pentru pielea intoara. Cureti cizmele pe uscat, cu o perie, cat mai bine si apoi le dai cu sprayul. Fa operatiunea afara, in aer liber pentru ca mirosul e destul de puternic si persistent.

| StephyMonster a răspuns:

Du-le la păpucar! Ți le va face sigurat

| andreeaandra989 a răspuns:

Le poti lasa in casa

| alina92abcd explică (pentru andreeaandra989):

Si daca le las in casa, neatinse, se rezolva problema de la sine? O Doamne, ce raspuns! laughing)

| vladuut a răspuns:

Du-te la reparatii papuci.Acolo au creme speciale pentru asa ceva.Sinu te costa mai mult de 15 lei. Funda?

| Marinelapopescu a răspuns:

Dacă le-ai lovit,te-a călcat cineva, le-ai lovit, sigur că au luat o culoare urîtă, ele cred că s-au ros. Dacă vrei poți să le repari, dar mai degrabă cumpără altele.^_^

| alina92abcd explică (pentru Marinelapopescu):

Pai as dori sa le "repar", insa intrebarea mea este cum?