In primul rand trebuie sa se opreasca din ros ca sa fie frumose si in al doilea rand in jur de 2-3 saptamani se regenereaza, eu ii sugerez sa si puna intr-un pahar ulei si sa tina acolo, unghiile o sa se faca mai frumoase. FUNDA
Buna! Ca sa nu isi mai roada unghiile trebuie sa isi puna pe degete:lamaie si cand vrea sa si le roada va simti gustul acruuu si nu si le va mai roade. Spune-i sa faca asa cam 2-3 saptamani si dupa aia o sa se obisnuiasca ca daca isi roade unghiile o sa ii fie acruuu. Daca reuseste sa si le lase putin sa creasca si sa mearga la manichiurista si ea ii va recomanda ce sa faca.Ca sa isi intareasca unghiile sa se faca cu ulei de ricin pe ughii si sa lase cam 20 minute.Mai sunt tot felul de intaritoare:asta sa o intrebi pe manichiurista si ea ii va spune ce sa faca.Ii urez mult succes!
Poi in primul rand ar trebuit sa scape de obiceiul asta prost de ati roade unghiile, iar dupa sa aiba grija de ele sa le faca cu lac ...si o sa i i placa cum vor arata si nu le va meai roade...Va dura ceva cred pana o sa isi revina..parerea mea